​Cahan, "Hemşehrilerimizle Birlikte Kentimizi Yönetiyoruz"

5-04-2016

Cahan, “Hemşehrilerimizle Birlikte Kentimizi Yönetiyoruz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Uşak’ta hemşehrilerimiz ve muhtarlarımızla sürekli iç içe olmak suretiyle beklentileri öğrenerek çözüm sağlıyoruz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Fatih, Cumhuriyet, Fevzi Çakmak ve Atatürk Mahallesi Muhtarlarını ziyaret etti. Ziyarette kentin sorunları ve beklentilerinin dinlenilmesinin yanı sıra, farklı sokaklara gidilerek vatandaşların istekleri de dinlendi. Sıkıntıların bitirilmesi yönünde ize söz ve talimat verilerek hemen çalışmalara başlandı.

Yanlarındayız

“İlimizin sorunlarını her zaman olduğu gibi halkımızla birlikte çözmek için sürekli istişare içindeyiz” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Belediyemiz kentimizin sorunlarını dikkate alan bir şekilde çalışma yapmaktadır. Asla ‘Yaptım oldu’ mantığını benimsemeyen Belediyemiz, proje ve çalışmalarını kentimizde yaşayanlarla görüşerek hayata geçirmektedir. Bu nedenle yönetimimiz sürekli hemşehrilerimizin arasında olmak suretiyle, vatandaşlarımızın kente dair isteklerini yerinde dinliyor. Bugün de 4 mahalle muhtarımız ve mahalle sakinleriyle buluşarak görmek istedikleri mahalleleri sorduk. Şikayet ve beklentilerini ise en ince ayrıntısına kadar not edip çözme konusunda söz verdik” ifadesini kulandı.

Sosyal sorumluluklarımızı da yapıyoruz

Sosyal sorumluluk çalışmalarını da bu sayede daha iyi icra ettiklerini vurgulayan Cahan, “Gittiğimiz yerlerde hemşehrilerimizin isteklerini dinlemekle birlikte, zor durumda olan vatandaşlarımızı da vatandaşlarımız aracılığıyla öğrenme imkanına sahip oluyoruz. Bu şekilde insanlarımızın dertlerine de merhem oluyoruz. Bundan sonra da kentimizi hemşehrilerimizle birlikte yönetmek adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ UŞAK BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KARAAĞAÇ MESİRE ALANINI TEMİZLEDİ BU BAKIŞ AÇISI UŞAK'A KAZANDIRACAK: STK'LARIMIZLA VE KONSEYİMİZLE BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ Uşak'ta engellilerle birlikte kortej yürüyüşü düzenlendi ​Cahan, "Küçük Mustafa'nın Yanındayız" ​Cahan, ​Cahan, "Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek" ​"Hemşehrilerimizle Birlikte Kentimizi Güzelleştiriyoruz" Cahan, "Kirli Oyunları Milletimizle Birlikte Bozduk" ​Cahan, "Kentimizin Sorunları Bitiyor"
uşak belediyesi nurullah cahan muhtarlar belediye halkla içiçe ortak akıl ziyaretleri