Cahan, "Hentbolda da Desteklerimiz Olacak"

25-11-2015

Cahan, “Hentbolda da Desteklerimiz Olacak”

Uşak’ı bayanlar kategorisinde Hentbol 1. Ligi’nde temsil eden Genç Uşakspor oyuncuları ve teknik heyeti belediyeyi ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Nurullah Cahan hentbol takımına da destek sözü verdi.

Bayanlar Hentbol 1 Ligi’nde aldıkları güzel sonuçlar ile Uşak’ın gururlarından birisi olan Genç Uşakspor oyuncuları ve teknik heyeti Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Genç Uşakspor Kulübü Başkanı Mustafa Yalım, Başkan Yardımcısı Özgür Uğur, Genç Uşakspor Baş Antrenörü Rüştü Şahin ve oyuncular hazır bulundu. Ziyarette Uşak’ta spor ve hentbol ile ilgili önemli kararlar alındı.

Sportif bir Uşak

“İlimizde sportif bir Uşak’ı inşa etmek adına çalışmalarımız sürüyor” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “ Bu bağlamda basketbolda, futbolda, hentbolda ve diğer branşlarda güzel haberler alıyoruz. Hentbol takımımız da bize kısıtlı imkanlarına rağmen başarılar armağan etmektedir. Biz de Uşak Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde hentbol takımımıza destek olacağız. Tırnaklarıyla kazıyarak hentbol liglerinin en tepesi olan 1. lige çıkan takımımızın yanında olmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Avrupa’da yer edineceğiz

Takım Baş Antrenörü Rüştü Şahin ise Avrupa’da küçük kasabaların kurumsal bir yöntemle Avrupa şampiyonu olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, “38 yıldır hentbol antrenörüyüm. Uşak’ta Avrupa takımı ortaya çıkarmak için geldim. Avrupa’da küçük kasabalar bile Avrupa takımı ve şampiyonu çıkarırken biz neden çıkarmayalım dedik. Bu nedenle kentimizden destek bekliyoruz” ifadesi kullandı.

Kalıcı olacağız

Destekler ile zirvede olmak istediklerine değinen Genç Uşakspor Kulübü Başkanı Mustafa Yalım ise, “12 takımlı Henbol 1. Ligi’nde yer alan 10 takım bulunduğu kentlerde büyük destek alıyor. Biz mütevazi bir bütçe ile güzel işler başardık. Bizim amacımız istikrar ve gelecek yıllara Avrupa’ya damga vuracak bir takımdır. Bu bağlamda verilecek destekler önemlidir” dedi.

Son Düzenlemeler: 25 Kasm, 2015
İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek hentbol genç uşakspor birinci lig mustafa yalım rüştü şahin özgür uğur