​Cahan, "Her Zaman Yaşlılarımızın Yanındayız"

25-03-2016

Cahan, “Her Zaman Yaşlılarımızın Yanındayız”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Huzur Evi’nde yaşayan yaşlıları ziyaret ederken, “Biz büyüklerimizin dualarını önemseyen bir yapıda her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzur Evi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Başkan Cahan’a eşi Halime Cahan, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Işıl Akgün’ de eşlik etti. Ziyarette yaşlılar ile tek tek sohbet eden Cahan, hafta nedeniyle hediyeler de takdim etti.  Ayrıca 65 yaş ve üstüne ulaşımda ücretsiz faydalanma hakkı tanıyan kartların dağıtımı da gerçekleşti.

Hep ziyaret edeceğiz

Burada bir konuşma yapan Cahan, “Yaşlılarımızı her zaman gönüllerimizin en güzel yerine koyduk” dedi. Bu düşüncelerle yaşlıların daha rahat edebilmeleri ve mutlu olmaları için durmaksızın çalıştıklarını kaydeden Cahan, “Belediyede başkanlık görevine ilk geldiğimizde ilk ziyaret ettiğimiz yer yaşlılarımız olmuştu. Onların hayır dualarıyla güzel işler yapacağımızı biliyorduk. Bu nedenle her zaman onların gönüllerinde olmak için çaba verdik. Belirli zamanlarda yaşlılarımızı ziyaret ederek beklentilerini öğrendik. Yani Yaşlılar Haftası’na özel değil, her zaman onların yanında olduk. Büyüklerine değer veren bir milletin evlatları olarak bu özel haftada da büyüklerimizin mübarek ellerini öpmek için yanlarında olmak istedik” dedi.

Projelerle hayatlarını kolaylaştıracağız

Bundan sonra da ziyaretlere devam edeceklerini kaydeden Cahan, “Yaşlılarımızın fikirleri dualarını önemseyen bir yapıda asla onları yalnız bırakmayacağız. Kendilerini her zaman öz anne ve babamız gibi görerek hep yanlarında olacağız. Onların hayatlarını kolaylaştıracak projelere de imza atacağız. Tıpkı 65 yaş ve üstü yaşlılarımızın ulaşımdan ücretsiz faydalandığı gibi güzel çalışmalarımız sürecek” dedi.

İlgili İçerikler: Akile Zaman ​Cahan, "Küçük Mustafa'nın Yanındayız" ​Cahan, ​Cahan, "Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek" ​"Demokrasiye İnanan 10 Binler Her Zaman Yanımızdaydı" ​Cahan, "Kentimizin Sorunları Bitiyor" ​Cahan, "Ramazan Ayında Yine On Binlerle Beraberiz" ​Cahan,"Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir" ​Cahan, "Kent Trafiğine Konfor Katıyoruz" ​Cahan, "E-Uşak Projesiyle Hemşehrilerimizin Yanındayız"
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret belediye başkan yaşlılar haftası huzurevi yaşlılar