Cahan, "İnşallah 16 Nisan'da Güçlü Türkiye'nin Kapılarını Açacağız"

12-04-2017

Cahan, “İnşallah 16 Nisan’da Güçlü Türkiye’nin Kapılarını Açacağız”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan referandum çalışmaları kapsamında Nuri Şeker Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Cahan ve beraberindeki heyet esnafı tek tek gezerek sohbet etti ve vatandaşların isteklerini dinledi. İlgili birimlere gerekli talimatlar verilerek sorunların çözümü sağlandı.

Başkan Nurullah Cahan burada yaptığı açıklamada referandum seçimine az bir sürenin kaldığına dikkat çekerek, “Bugün Nuri Şeker Caddesi’nde bulunan esnaflarımızla beraberiz. Elhamdülillah çok güzel bir tablo var. Vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. En önemlisi de bu zaten. Artık referanduma sayılı günler kaldı. Bizlerde yoğun bir çalışma temposu geçirdik ve Uşak olarak 16 Nisan’a hazırız. En kuvvetli şekilde “Evet” mührünü sandığa vuracağız. İnşallah 16 Nisan’da güçlü Türkiye’nin kapılarını açacağız” dedi.

Cahan, çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini ifade ederken “Sabah 8’de kahvaltı programlarımızla güne başlıyoruz. Sonrasında esnaf ziyareti ve kurum ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Akşamaları da ev ziyaretleri ve mahalle mitingleri ile günü tamamlıyoruz. Yani dolu dolu günlerimizi geçiriyoruz. Hemşehrilerimizin ilgisi alakası da çok güzel. Rabbim bu birlikteliğimizi daim etsin” açıklamasında bulundu.

Nuri Şeker Caddesi esnafları ise, “İnşallah sandıklardan evet mührü bolca çıkacak ve ülkemiz daha güçlü yarınlara adımını atacak” ifadelerini kullandılar.

İlgili İçerikler: Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı Başkan Nurullah Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı BAŞKAN CAHAN ŞEHİT AİLELERİYLE VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU Başkan Cahan Dikilitaş'ta Sıkmadık El Bırakmadı Başkan Nurullah Cahan'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Cahan'dan Anneler Günü Mesajı Halime Güçlü
uşak uşak belediyesi nurullah cahan referandum