Cahan, "İnşallah 16 Nisan'da Güçlü Türkiye'nin Kapılarını Açacağız"

12-04-2017

Cahan, “İnşallah 16 Nisan’da Güçlü Türkiye’nin Kapılarını Açacağız”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan referandum çalışmaları kapsamında Nuri Şeker Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Cahan ve beraberindeki heyet esnafı tek tek gezerek sohbet etti ve vatandaşların isteklerini dinledi. İlgili birimlere gerekli talimatlar verilerek sorunların çözümü sağlandı.

Başkan Nurullah Cahan burada yaptığı açıklamada referandum seçimine az bir sürenin kaldığına dikkat çekerek, “Bugün Nuri Şeker Caddesi’nde bulunan esnaflarımızla beraberiz. Elhamdülillah çok güzel bir tablo var. Vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. En önemlisi de bu zaten. Artık referanduma sayılı günler kaldı. Bizlerde yoğun bir çalışma temposu geçirdik ve Uşak olarak 16 Nisan’a hazırız. En kuvvetli şekilde “Evet” mührünü sandığa vuracağız. İnşallah 16 Nisan’da güçlü Türkiye’nin kapılarını açacağız” dedi.

Cahan, çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini ifade ederken “Sabah 8’de kahvaltı programlarımızla güne başlıyoruz. Sonrasında esnaf ziyareti ve kurum ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Akşamaları da ev ziyaretleri ve mahalle mitingleri ile günü tamamlıyoruz. Yani dolu dolu günlerimizi geçiriyoruz. Hemşehrilerimizin ilgisi alakası da çok güzel. Rabbim bu birlikteliğimizi daim etsin” açıklamasında bulundu.

Nuri Şeker Caddesi esnafları ise, “İnşallah sandıklardan evet mührü bolca çıkacak ve ülkemiz daha güçlü yarınlara adımını atacak” ifadelerini kullandılar.

İlgili İçerikler: Sanatçı Şenozan, Başkan Cahan'a Sanatta Tam Not Verdi Başkan Cahan, 3. Lig'e Çıkan Utaş Uşakspor'u Onurlandırdı Başkan Cahan Yeni Spor Salonu İnşaatını İnceledi Başkan Nurullah Cahan, Doğup Büyüdüğü Köye Destek Verdi Başkan Cahan'dan 23 Nisan Mesajı Başkan Cahan'dan Miraç Kandili Mesajı Başkan Cahan'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı Başkan Cahan, "Çıkan Sonuç Ülkemiz İçin Hayırlı Evet Oldu" Başkan Cahan Usta Ciritçilerle Maç Yaptı Başkan Cahan TÜGVA'nın Kariyer Günleri Sohbetine Katıldı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan referandum