Cahan, "Kulüplerimizin Maddi ve Manevi Olarak Yanındayız"

6-02-2017

Cahan, “Kulüplerimizin Maddi ve Manevi Olarak Yanındayız”

Uşak Belediyesi spora desteklerini sürdürüyor. Başkan Cahan vatandaşlarla Uşak Belediyesi Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde cirit müsabakasını izledi. Maddi ve manevi anlamda Uşak’taki cirit takımlarının yanında olan Belediye tüm kulüplere profesyonel cirit sopaları hediye etti. Burada gencinden yaşlısına cirit severlerle birlikte olan Cahan, takımların daha iyi yerlere gelebilmesi adına vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kulüplerin müsabakalarını izleyerek cirit takımlarının destekçisi olduklarını söyledi. Başkan Cahan, “Belediye olarak cirit takımlarımızın yanındayız. Daha öncelerde olduğu gibi takımlarımızın müsabakalarına iştirak ettik. Ayrıca kulüplerimizle toplantılar yaparak her zaman onların sıkıntılarını dinliyoruz. Bugün de Belediyemizin düzenlemiş olduğu cirit müsabakasındayız. Cirit kulüplerimizin maçlara daha iyi hazırlanmaları ve ciddi yaralanmalarının önüne geçmek için profesyonel cirit sopalarını takımlarımıza hediye ettik. Bu sopalar takımlarımızın antrenmanlarında büyük kolaylıklar sağlayacak” ifadesini kullandı.

Bu spora gönül verenlerle ortak aklı inşa ettiklerini belirten Başkan Cahan, “Bu sene cirit şampiyonasında Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz. Bu doğrultuda kulüplerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maddi ve manevi olarak her türlü yanlarında olmaya devam ediyoruz. Ortak akılla hareket ederek güzel işler yapmak istiyoruz. 50 yılını cirit sporuna adamış vatandaşlarımızla hasbihal ederek daha faydalı neler yapabiliriz hem gençlerimizle hem de tecrübeli büyüklerimizle görüştük. Ciriti Uşak olarak Türkiye’de en üst seviyeye çıkaracağız” açıklamasında bulundu.

Cirit sporu İl Temsilcisi İsa Taşavlu ise, ”Bu zamana kadar hiçbir devlet kurumumuzdan ya da Belediyeden böyle destek görmemiştik. Belediyemiz son 2-3 yıldır maddi ve manevi anlamda her zaman yanımızda. Buradan cirit camiasına ve Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ederim” diye konuştu.

Belediyenin yardımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Susuzören cirit takımı Başkanı Mehmet Bardak “Şu anda 27 tane cirit takımımız Uşak’ta faal durumdalar. Belediyemizin sayesinde tüm kulüplerimiz maç yapabiliyorlar. Başkanımız Nurullah Cahan herhangi bir masraftan kaçınmadan her zaman destekçimiz oluyor. Uşak’taki tüm cirit kulüplerini temsilen şunu da ifade etmek istiyorum. Ciritte Uşak’a Türkiye birinciliğini getirmek için söz veriyoruz” dedi.

İlgili İçerikler: KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI MANEVİ İKLİMİN AYINDA TEBESSÜMLER BULUŞUYOR İslice, Durak, Sarayaltı mah. 59. Bölge olarak bilinen alanda 3194 Sayılı Kanunun 18. madde Uygulama TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET
uşak belediyesi nurullah cahan spor cirit cirit sopası maddi ve manevi