​Cahan, "Kutlu Doğum Haftası'nı Anlamlı Kutladık"

20-04-2015

Cahan, “Kutlu Doğum Haftası’nı Anlamlı Kutladık”

Uşak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yaptığı etkinlikleri gül şerbeti ve lokma dağıtımı ile sonlandırdı. Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen etkinlikte konuşma yapan Başkan Nurullah Cahan, haftanın önemi nedeniyle güzel çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Uşak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası’nda yaptığı etkinlikler ile göz doldurdu. Haftanın önemine istinaden tarihi ve manevi birçok etkinlik düzenlenirken, etkinliklerin sonuncusu ise belediye hizmet binası önünde yapıldı. Etkinliğe Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve vatandaşlar katıldı.

Peygamber Efendimiz’e özel programlar

“İlimizde böylesine anlamlı bir haftayı dolu dolu yaşamanın hazzını yaşadık” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşlardan da yapılan tüm etkinliklere yoğun katılım sağlandığını ifade etti.

Hz Muhammed (SAV)’in tüm alemlerde çok özel bir yeri olduğuna dikkat çeken Cahan, “Resulullah Efendimiz Hz Muhammed (SAV)’in doğumunu kutladığımız bu hafta şüphesiz hepimiz için çok önemlidir. Yüce Allah’ımız tarafından Alemlere Rahmet olarak gönderilen Yüce Peygamberimiz, dünyamıza ışık olmuş ve onun rehberliğinde hala yolumuzda ilerlemekteyiz. Bizler O’nun izinde yürümeye devam edeceğiz. Allah’ımız ve Resulü’nün sevgisini ise daima kalplerimizin en güzel yerinde hissedeceğiz. İşte bu sevgiyi en samimi şekilde yaşadığımız haftamızı yakışan bir şekilde kutlamak istedik. Bu nedenle bu haftaya birçok özel programı düzenledik” dedi.

Kentte manevi havanın en anlamlı şekilde yaşanmasında vatandaşların da memnun kaldığının altını çizen Cahan, “Bundan sonra da aynı hassasiyet ile her yıl çalışmalarımız sürecek” şeklinde konuştu.

Manevi iklimi yaşatıyoruz

Uşak’ta maneviyatı yüksek günlerin hak edildiği gibi yaşatıldığına vurgu yapan Cahan, bu bağlamda Uşak’ın şanslı kentlerden birisi olduğunu iletti. Cahan,”Her yıl manevi havayı en güzel şekilde solumak ve ilimize de bu özel günlerde maneviyat iklimini en iyi şekilde yansıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl başarı ile yürüttüğümüz çalışmalar bundan sonraki yıllarda da aynı hassasiyet ile devam edecek. Hayatlarımıza olumsuz şekilde giren teknolojinin etkilerinden de yapacağımız programlar ile kurtulmuş olacağız” ifadesiyle sözlerini sonlandırdı.

Konuşmanın ardından Başkan Cahan ve AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay birlikte gül suyu ve lokma dağıttı.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA YENİ DOĞUM YAPAN AİLELERE VERİLMEK ÜZERE MALZEME ALIMI DOĞRUDAN Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje Uşak'ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik Eşme Doğumlu Mustafa Yılmaz Uşak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Etkinlikler Düzenledi Başkan Cahan'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı ​Cahan, "Küçük Mustafa'nın Yanındayız" ​Cahan, ​Cahan, "Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek"
Kutlu doğum haftası gül şerbeti lokma belediye