​Cahan , "Pazar Yerlerinde Örnek Bir Çalışma Yapıyoruz"

29-04-2015

Cahan , “Pazar Yerlerinde Örnek Bir Çalışma Yapıyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte bulunan bütün pazar yerleri hakkında müjde verdi. Başkan Cahan, “İlimize yakışan modern pazar yerleri için durmaksızın çalışıyoruz. Görevde olduğumuz zaman diliminde Uşak pazar yerleri ile örnek bir kent haline gelecek” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte kurulan pazar yerlerini ziyaret etti. İlk olarak Cumartesi günü kurulan SSK pazar yerine giden Başkan Cahan daha sonra Çarşamba pazarını ziyaret etti. Pazarcı Esnafını tek tek dinleyen Başkan Cahan pazar yerleri konusunda müjdeler verdi.

Vatandaşlarımızı dinliyoruz

Kentte pazar yerleri konusunda örnek bir strateji uygulayacaklarını ifade eden Başkan Cahan, “Uşak’ın bütün pazar yerleri hemşehrilerimizin ve esnafımızın istediği nitelikte olacak” dedi. Ziyaretler ile ortak aklı projelere dahil etmek istediklerini dile getiren Cahan, “Her fırsatta vatandaşlarımızın arasında olmaya devam ediyor, kent ile ilgili beklentileri dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Son bir hafta içinde de pazar yerlerimizi gezerek vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı tek tek dinliyoruz. Pazar yerleri konusunda beklentileri öğrenip yerine getirmek istiyoruz. Son iki pazar yeri ziyaretimizde notlarımızı aldık ve yakın zamanda isteklere cevap vereceğiz” şeklinde konuştu.

Mevcut pazar yerlerinin hepsinin düzenleneceğini vurgulayan Cahan, Uşak’a yakışan alanların ortaya çıkmasını istediklerini kaydetti.

Yeni pazar yerleri geliyor

Başkan Cahan yeni pazar yerleri kurulması konusunda da müjdeler verirken sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Kentimizin mevcut pazar yerlerinin yanında vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ihtiyaç hissedilen noktalarda yeni pazar yerleri için çalışmalarımız sürüyor. Kemalöz Mahallesi’nin ihtiyaçlarını karşılayacak pazar yerimizi 2015 yılında teslim edeceğiz. Bunun yanında Fatih Mahallesi’nde de yer çalışmalarımızı bitirdik ve yakında temel atacağız. Diğer yandan Cuma pazarı mevkisinde yüksek gerilim hatları kalkacak ve alanı kapalı hale getireceğiz. Bütün Pazar yerlerimizin modernizasyonu da sağlanacak”

İlgili İçerikler: Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor Milli Eğitim ve Öğretmenevi'nin Yeni Binalarında Çalışmalar Başladı Miniklerin bir yıllık çalışması turnuvayla taçlandı Uşak Belediyesi Örnek Gösterildi Kentsel Dönüşümde Uşak Türkiye'nin Örnek Projesi Yıllar Süren Çalışmalar Kısa Sürede Bitiyor
pazar yerleri ziyaret