​Cahan, "Peygamber Efendimizi En Güzel Şekilde Yad Ettik"

18-04-2016

Cahan, “Peygamber Efendimizi En Güzel Şekilde Yad Ettik”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Hz. Muhammed (SAV)’nin doğumu olan Kutlu Doğum Haftası’na yakışan etkinlikler düzenlediklerine işaret ederken, “Bu güzel haftada Sevgili Peygamberimizi en güzel şekilde yad ettik” dedi.

Uşak Belediyesi, Hz Muhammed (SAV)’nin doğum günü nedeniyle kutlanan Kutlu Doğum Haftası’na yakışan etkinlikler düzenledi. Hafta nedeniyle kentin çeşitli noktalarında gül suyu çeşmesi akıtılırken, Atölye Uşşaki Hat ve Tekzip Sergisi ve Türk Tasavvuf Musiki Topluluğu konseri de etkinlikler arasında yerini aldı. Programlarda Yüce Peygamberimiz Hz Muhammed (SAV)’in hayatı da en güzel şekilde anlatıldı

Son derece önemli bir hafta

Allah Resulü’ne yakışan programlarla haftayı dolu dolu geçirdiklerine işaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bu hafta çok güzel bir haftayı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Rabbimizin bize gönderdiği En Sevgili Hz. Muhammed (SAV)’in doğum haftasında yer alıyoruz. Bizler O’nu kendimize rehber edinerek yaşantımızı sürdürüyoruz. İnşallah yapacaklarımızla Sevgili Peygamberimizin şefaatine erişeceğiz. İşte bu nedenledir ki O’nun doğum günü bizler için son derece önemlidir” dedi.

Vatandaşlarımız ilgi gösterdi

Yapılan etkinliklere vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiğine vurgu yapan Cahan, “Etkinliklerimize vatandaşlarımızın ilgisi yoğun oldu. Biz hemşehrilerimizle böyle manevi bir havayı birlikte solumaktan dolayı son derece mutlu olduk. Bundan sonra da maneviyatı dolu olan günlerde vatandaşlarımızla birlikte en güzel şekilde yaşayacağız” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLER ZÜMRA KADIN EL EMEĞİ PAZARINDA Nigar Güzelay Neriman Güzel Mehmet Güzel Ali Huyugüzel Melike Güzelsoy Hasan Güzelyurt Salim Güzel Edip Güzel Lütfü Adıgüzel
uşak belediyesi nurullah cahan belediye etkinlikler kutlu doğum haftası Hz. Muhammed