​Cahan, "Ramazan Ayında Yine On Binlerle Beraberiz"

9-06-2016

Cahan, “Ramazan Ayında Yine On Binlerle Beraberiz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan ayı nedeniyle yine Uşaklılarla iç içe olduklarını söyledi. Cahan, “Ramazan ayının manevi havasını her zaman olduğu gibi hemşehrilerimizle birlikte soluyoruz” ifadesini kullandı.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Uşak Belediyesi de ayın manevi havasına uygun olarak etkinlik takvimi düzenledi. Ata Park’ta eski Ramazan ayları tadında her günün dolu dolu geçmesi için programlar devam ediyor. Ramazan ayının ilk gününde başlayan programlar ayın sonuna kadar sürecek. Bu kapsamda Hacivat ve Karagöz gösterilerinden tasavvuf müziği konserine, Uşak Belediyesi müzik koroları konserinden tiyatro gösterilerine ve ünlü sanatçıların konserlerinden ateşbaz gösterilerine kadar birçok etkinlik Uşaklılar ile buluşuyor. Diğer yandan Belediye Başkanı Nurullah Cahan da Belediye tarafından düzenlenen mahalle iftarları ve kentte yaşayan ailelerin evlerine konuk olarak on binlerle bir araya geliyor.

Eski Ramazanlar tadında

“Ramazan ayının manevi atmosferini hemşehrilerimiz ile birlikte solumak bizler için her zaman önemlidir” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bu yıl mübarek Ramazan ayına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu güzel ay ile birlikte bizler de ayın manevi havasını vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istedik. Bu yıl da aya yakışan etkinliklere imza attık. Öncelikle Ata Park içinde hergün hemşehrilerimiz için program tertip ettik. Amacımız programlarla eski Ramazan ayını yeniden yaşatarak maneviyatı sürdürmektir. Diğer yandan vatandaşlarımızın evlerine konuk olarak oruçlarımızı birlikte açıyoruz” diye konuştu.

Mahalle iftarlarımızla on binlerle buluşuyoruz

Her yıl olduğu gibi bu yılda mahalle iftarlarına başladıklarını dile getiren Cahan, “Göreve gelir gelmez mahallerde iftar yaparak hemşehrilerimizle birlikte kucaklaştık. Onlarla birlikte hep beraber ellerimizi semaya açarak iftarlarda beraber olduk. Bu yılda aynı şekilde iftarlarda vatandaşlarımızla olacağız. Her mahallede binlerce hemşehrimizle tıpkı bir aile gibi oruçlarımızı açacağız. Bizlere kucak açan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

İlgili İçerikler: Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Binlerle Anıldı Uşak'ta Yılın İlk Beş Ayında 63 Bin Ton Asfalt Serimi Gerçekleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan Mart Ayında Uşak'ta ​Cahan, "Küçük Mustafa'nın Yanındayız" ​Yörük Beyinden Uşak Beyine Fenerbahçe Primi ​Cahan, ​Cahan, "Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek" ​Mahalle İftarlarında On Binlerle Buluşuldu ​Yağmur Altında Binlerle İftar Gerçekleşti ​Belediye Ramazan Ayında Dar Gelirlilerin Yanında
uşak belediyesi nurullah cahan belediye Ramazan ayı onbinler vatandaşların arasında insan odaklı beleidyecilik