Cahan, "Şehrimizdeki Hizmetleri Köylerimize de Ulaştırıyoruz"

19-12-2016

Çamurlu Köy Yolları Eskilerde Kaldı

Uşak Belediyesi ve İl Özel İdare ortaklığında gerçekleştirilen köy yolları sıcak asfalt serimi çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İlyaslı Köyünün yolları tamamladıktan sonra Kaşbelen (Mende) Köyünün yolları da tamamlandı. Yaklaşık 2 kilometrelik yolun sıcak asfaltla buluşmasının ardından çalışmalara diğer köy yollarıyla devam edilmesi planlanıyor. İncelemede Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen ve Kaşbelen Köyü Muhtarı Hasan Acar yer aldı.

Bu Yollar Ortak Aklın Eseri

İncelemenin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak Belediyemiz ve İl Özel İdaremizle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz, köy yollarının ana yol bağlantılarını sıcak asfaltla buluşturma projemize Kaşbelen Köyümüzün yollarını da ekledik. Geçtiğimiz ay içersinde İlyaslı Köyünün 5 kilometrelik sıcak asfaltının serimini gerçekleştirmiştik. Şimdi de Kaşbelen Köyümüzün sıcak asfalt serimini bitirerek rahat ve konforlu yollarla kavuşmasını sağladık. Yolumuzun çizgi çalışmalarını da yerinde takip etmek için buradayız. Yolumuz Köyümüze hayırlı olsun. Önümüzdeki yaz döneminde diğer köy yollarımızdaki çalışmalara da devam etmeyi planlıyoruz. Köylerimizin kaliteli yollara sahip olması için ortak akılla hareket etmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Sıra Hacıkadem Köyümüzde

Sırasıyla tüm köylere bu hizmeti vereceklerini belirten Başkan Cahan, “İlyaslı ve Mende köylerimizden sonra sıra Hacıkadem Köyümüzün yollarında. Hedefimiz bozuk yol bırakmamak. Yaşanabilir sosyal bir Uşak’ı inşa etmek” dedi.

Ak Parti Belediyeciliği En Güzel Hizmeti Yapmakta

AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ise, “Ak Parti Belediyeciliği, sadece şehir merkezlerinde değil köylerde de hizmet vermeye devam ediyor. ‘Marka Şehir Uşak’ sloganıyla, kaliteyi köy yollarına taşıyarak en güzel hizmeti yapmaktalar. Bu noktada Uşak Belediyemize ve İl Özel İdaremize köylerimize verdikleri katkıdan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Cahan’dan Müjdeli Haber

Kaşbelen (Mende) Köyü Muhtarı Hasan Acar da “Köyümüzün yolları Belediyemizin ve Köy Hizmetlerimizin katkılarıyla tamamlandığı için teşekkür ederim. Köyümüz rahat yollara kavuştuğu için çok mutluyuz” ifadesini kullandı. Diğer köylerden taşımalı olarak gelen ve köyde eğitim alan 230 öğrencinin olduğunu belirten Köy Muhtarı Acar, köylerine saat başı minibüs isteğinde de bulundu. Bu isteği doğrultusunda Başkan Cahan’dan müjdeli haberi de aldı. Cahan, “Hem öğrencilerimizin hem de köy halkımızın toplu taşıma hizmetinden faydalanmaları için  Kaşbelen (Mende) Köyümüze saat başı minibüs için minibüsçü arkadaşlarımızla konuşup bu imkanı sağlayalım” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇAY OCAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE ÇAY KAZANI ALIMI ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE OMEGA LEVHA DİREĞİ VE GİRİLMEZ LEVHASI ALIM CENAZE HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MEZAR TAHTASI ALIMI D.TEMİN SONUCU TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA
uşak belediyesi nurullah cahan asfalt yol il özel idaresi kaşbelen köyü rahat konforlu