Cahan Yapılan Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

7-03-2017

Alt yapıdan üst yapıya kadar yaşanabilir bir Uşak için 24 saat esasına göre çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarında hızını arttırdı.

Her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan şehrin dört bir tarafında yol yapım çalışmaların olduğunu belirterek, “İnşallah bu yaz döneminde bozuk yol bırakmayacağız” dedi.

Uşak’ın neredeyse tamamında, vatandaşların uzun yıllar kullanması amaçlanarak yapılan  kaliteli ve sağlam yollar için belediye çalışmalarında hız kesmiyor.  Bu kapsamda kentin dört bir tarafında çalışmalar sürerken, Başkan Nurullah Cahan yapılan çalışmaları birebir yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunuyor. Ortak yönetim anlayışı gereği vatandaşlardan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Cahan belirlenen sorunların giderilmesi için talimat vererek, sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan son olarak Dikilitaş Mahallesi, Barbaros Caddesinde devam eden yol genişletme ve yol yapım çalışmalarını yerinde takip ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu yol boyunca Uşak’ın en eski yerleşim yerleri olduğunu belirtirken en kısa sürede bu alandaki çalışmaların biteceğini ve buranın modern bir cadde haline geleceğinin altını çizdi.

Başkan Cahan, “Bu alanda Karayolları Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaremizin şantiye alanı olarak kullandığı yerler var. Biz yaklaşık 3-4 ay önce elektrik direklerimizin yer altına alınmasıyla çalışmalarımızı başlatmıştık. Bu çalışmalar kış dönemine denk geldiği için vatandaşlarımız mağdur oldu. Onların hoşgörüsüne teşekkür ediyoruz. Bölgede elektrik direklerini de yer altına aldık ve direklerimizi tamamı ile kaldırdık. Caddemizin yolu da baya dardı. Bizde Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün bahçe duvarını 6 metre içeriye çekerek yolumuzu büyük bir cadde haline getirmeyi amaçladık. Yolumuzun üzerinde bulunan trafo da 2 aya kadar kaldırılacak” ifadesini kullandı.

“Modern bir şehir inşa etmek için çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz” diyen Başkan Cahan, temelden başlayarak sağlam yollar yapıldığına değindi. Cahan, ”Barbaros caddesini Belediyemizden Dikilitaş üst geçidine kadar ışıklandırması, asfaltı ve kaldırımları ile beraber büyük bir bulvar haline getireceğiz. Burada yapmış olduğumuz çalışmaları vatandaşlarımızın yakından takip etmesini istiyorum. Çünkü yollarımızı zeminden başlayarak sert dolgu malzemeleri ile güçlendiriyoruz ve sağlam bir temel ile güçlü yollar inşa ediyoruz. Vatandaşlarımızın yol yapım çalışmalarında gösterdikleri müsamahadan dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum.  Yolumuz şimdiden hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Hacıkadem Mahallesi 7025 ada 42-43-44-45-46-47-48 parsellerde yapılan imar uygulamasının tapu dağıtı Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR Belediye Den. Özel Halk Otobüsü Elekt. Ücret Top. Araç Takip Sis. Kur. ve İşlet. İşi İhale İlanı UŞAK'IN MAYKIL FİKRET'İ DANSIYLA MOTİVE EDİYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan barbaros caddesi dikilitaş mahallesi yol yapım çalışmaları