​Cahan, "Yol Konusunda Hedeflere İlerliyoruz"

7-07-2015

Cahan, “Yol Konusunda Hedeflere İlerliyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 yılı için koydukları yo yapım ve bakım hedeflerinde emin adımlar ile ilerlediklerini belirtirken, kentte farklı mahallelerde yol çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. Başkan Cahan, “İlimizin yolları beklenilen düzeye gelecek” dedi.

Uşak Belediyesi ekipleri 2015 yılında sorunlu olan yolların kalmaması düşüncesiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye ekipleri bütün mahallelerde yollarda sıkıntı kalmaması adına fedakarca çalışıyor. Ana caddelerde de sıkıntıların sona ermesi için iş makineleri yoğun bir mesai sarf ediyor. Devam eden çalışmalar neticesinde Örnek Evleri Mevkii’ndeki yol çalışmalarında ikinci aşamaya geçilirken, Karaağaç Mahallesi Gediz Ulu Yolu asfaltı da yenileniyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bozkuş Caddesi’de yenileme çalışmalarına başlanan yollar arasında yerini aldı. Diğer yandan Fatih Mahallesi Cumhuriyet Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemalöz Mahallesi ve Atatürk Mahallesi üzerinden hastane yolu ulaşımını direkt sağlanılacak Yavuz Sultan Selim Caddesi Denizli Yolu kavşağının asfalt çalışmalarında da sona yaklaşıldı.

En iyisi olacak

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yollar konusunda hassasiyetle projelerimize devam ediyoruz. Uşak’ın en ücra köşesinde oturan vatandaşlarımızın evlerinin önünün bile en kaliteli ve modern olması için çaba veriyoruz” ifadesini kullandı.

Kentte yaşayanların en çok şikayet ettiği konulardan birisi olan yol çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen Cahan, “İlimizde vatandaşlarımız ile yaptığımız istişarelerde genel olarak yollar ile ilgili şikayetler olduğunu görmekteydik. Bu nedenle kentin yollarının daha iyi bir konuma getirilmesini kendimize öncelik saydık. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi 2015 yılını bu konuda hedef yıllarından birisi olarak düşündük. Kentimizin ana caddelerinin adeta evimizin salonu gibi olması için yol haritamızı belirledik. Şimdi bütün ekiplerimiz saat farkı gözetmeksizin yolların daha iyi konuma gelmesi için uğraş veriyor Bu nedenle birçok mahallemizde çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.

Yeni araç ve gereçler fayda sağladı

Belediyenin işleyişin daha hızlı yürümesi için ekipmanlarını yenileyerek çoğalttığını hatırlatan Cahan, “Yol ile ilgili çalışmalarımızın yanında Belediyemizin kente güzellik katacak  tüm projelerinin daha hızlı bir şekilde yürümesi için araç ve gereç envanterimizi genişletmiştik. Bünyemize kattığımız 25 adet kamyon, 2 iş makinesi, 2 asfalt makinesi ve 1 asfalt kazıma makinesi işlerimizin hızlanmasında katkı sağladı. Bundan sonra da ilimizin sorunlarını gidermek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili İçerikler: ​Cahan, "Küçük Mustafa'nın Yanındayız" ​Cahan, ​Cahan, "Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek" ​Cahan, "Kentimizin Sorunları Bitiyor" ​Cahan, "Ramazan Ayında Yine On Binlerle Beraberiz" ​Cahan,"Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir" ​Cahan, "Kent Trafiğine Konfor Katıyoruz" ​Cahan, "E-Uşak Projesiyle Hemşehrilerimizin Yanındayız" ​Cahan, "Kentimizi Gelin Gibi Süslüyoruz" ​Cahan, "Peygamber Efendimizi En Güzel Şekilde Yad Ettik"
yol çalışmaları