​Çalışmalarda Kaliteyi Ön Planda Tutuyoruz

1992
14-07-2015

Çalışmalarda Kaliteyi Ön Planda Tutuyoruz

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapılan asfalt çalışmalarında kaliteyi önemsediklerini anlatırken,”Amacımız günü kurtaran çalışmalar yapmak değildir. Asfalt çalışmaları ve alt yapı ve üst yapı ile ilgili tüm işlerde bir daha sıkıntı ortaya çıkarmayacak işlere imza atmak istiyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi 2015 yılını şantiye yılı ilan etmesi nedeniyle kentin dört bir yanında yoğun bir çalışma içine girdi. Çalışmalarda önemli konuların başına ise asfalt çalışmaları eklendi. Kentte sorunlu yol kalmamasını kendine hedef koyan Belediye yeni araç ve gereçleri ile bütün mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin daha yaşanabilir bir şehir olmasını isteyen Belediye kaliteli işten de taviz vermiyor.

Son olarak Gıda Toptancıları Sitesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yapılan çalışmaların detayları hakkında Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu’ndan bilgi aldı. Asfalt kalınlığı ve kalitesini Dayıoğlu’ndan dinleyen Cahan, “İlimizde bütün çalışmalarımız asfalt çalışmalarına kattığımız kalite gibi olacak” ifadesini kullandı.

Kaliteli çalışma

Asfaltın kalınlığı ve sıkıntı arz etmeyecek şekilde yapılmasının  kente kazanım sağlayacağını aktaran Cahan,”Bugün kentimizin her tarafında  olduğu gibi Gıda Toptancıları Sitesi’nde de yoğun bir çalışma söz konusudur. Site esnafımızın yıllarca özlemini çektiği girişinin asfaltlaması işini  bizlerde önemsedik. Bugün çalışmaları yerinde inceleyerek son durumu hakkında bilgi almak için geldik. Geldiğimizde asfaltın kalınlığı ve kalitesi bizleri bir kez daha mutlu etti. İlk etap ve ikinci etap çalışmalarının akabinde asfaltımız ortalama 13 cm olacak. Bu durumda asfaltımız bozulmayacak ve bölgede yaşayanlar rahat edecek” dedi.

Bundan sonra da aynı düşünceyle

Kentin yapılan işlerde kaliteyi istediğini anlatan Cahan şunları kaydetti: “Vatandaşlarımız yapıldıktan bir süre sonra bozulan işleri istememekle beraber, kaliteyi her zaman istemekte ve ön plana koymaktadır. Biz de bu anlayışıa destek veren bir yönetim tarzındayız. Ayrıca günü kurtaran çalışmaların yerine kalıcı çalışmalar yapmak belediye bütçesinin de rahatlamasına neden olacaktır. Biz bundan sonra da aynı düşünceler ile bütün işlerimize kaliteyi katmaya devam edeceğiz"

Son Düzenlemeler: 14 Temmuz, 2015
İlgili İçerikler: ​Çalışmalarda Nuri Şeker Caddesi'ne Geçildi ​Çalışmalarda Tüm Aşamaları Takip Ediyoruz