​Çalışmalarda Nuri Şeker Caddesi'ne Geçildi

31-07-2015

Çalışmalarda Nuri Şeker Caddesi’ne Geçildi

Uşak Belediyesi’nin kentteki yol ve trafik sorununa merhem olmak için başlattığı radikal çalışmalar kapsamında Nuri Şeker Caddesi’nde yol çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkam Yardımcısı Ergün Kırdinli, ana arterlerde trafiği rahatlatacaklarını ve kentin hak ettiği yollara kavuşmasını sağlayacaklarını belirtti.

Uşak Belediyesi’nin kentin yollarında sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. 2015 yılında yollarda sıkıntı kalmaması hedefiyle projelerine başlayan Belediye, ana arterlerde yol çalışmalarına önem veriyor. Bu kapsamda Örnek Evleri Yolu, Karaağaç Mahallesi Gediz Ulu Yolu, Ovademirler Köyü Yolu gibi çalışmaların akabinde trafiğin en yoğun yaşandığı caddelerden birisi olan Fatih Caddesi’nde çalışmalar başlamıştı. Bölgedeki asfalt çalışmaları Eski Buğday Pazarı mevkisinde bitirilirken, ana arter çalışmalarının bir sonraki durağı ise Nuri Şeker Caddesi oldu.  Yolun daha modern duruma gelmesini isteyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu caddeyi de kısa sürede hizmete açacak.

Caddeler beklenilen gibi olacak

“Uşak’ta yollar konusunda aldığımız bütün karar ve çalışmaları hassasiyetle devam ettiriyoruz” diye konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, kentte ana arterlerde kısa sürede bütün çalışmaların biteceğine dikkat çekti.

Nuri Şeker Caddesi’nin de yoğun trafiğin aktığı bir cadde olduğuna vurgu yapan Kırdinli, “Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın talimatlarıyla bütün projelerimizde çalışmalar  yoğun bir şekilde ilerlemektedir. 2015 yılında yollar konusunda da kentimizin beklentilerini karşılayacak bir çalışma içinde olduğumuzu belirtmiştik. Bu konuda bütün birimlerimiz Uşaklı hemşehrilerimizin istediği yollar için yoğun mesai sarf etmektedirler. Yollar konusunda ana arterleri rahatlatacak ve trafik sıkışıklığını bitirecek planlamalar yapmıştık. İlimizin en yoğun caddelerini bu düşünceler ile revize edip, modern kentlere yakışan çalışmalar yapıyoruz. Fatih Caddesi’nin yollarını yenileyerek hayata geçirdikten sonra diğer ana caddelerde de yol çalışmalarımız devam edecek. Bugün Nuri Şeker Caddesi’nde ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Kısa sürede caddemizi hizmete açacağız” ifadesini kullandı.

Zübeyde Hanım Caddesi de başlıyor

Ekiplerin diğer caddelerde de çalışmalar için hazırlıklarını yaptıklarını bildiren Kırdinli, kentte yaşayan herkesin yollar konusunda mutlu olacaklarını bildirdi.

Kırdinli, “Yakın bir zamanda diğer ana caddemiz olan Zübeyde Hanım Caddesi de yol, kaldırım ve düzenlemeleri ile istenilen düzeye gelecek. İlimize yakışan bir caddeyi bu sayede vatandaşlarımıza hediye edeceğiz. Diğer yandan asfalt yollara geçmemiz nedeniyle sökülen parka taşlarının da köylerimizde kullanımını sağlıyoruz. Çalışmalarımızın bu denli hızlı bitmesinin temel nedeni ise araç ve gereçlerimizi yenilememizdir. Marka şehir hedefiyle projelerimiz sürecek” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Fadime Şeker İsa Nuri Albay Kalfa Mahallesinden Nuri Şahin ŞEKEREVLERİ KAPALI PAZAR YERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR Yaşar Şeker Nuri Pehlivan Muharrem Şeker Emine Şeker Buğdaylı Köyünden, Nuri Kaya
uşak nurullah cahan Proje nuri şeker caddesi yol uşak belediyesi çalışma