​Çamaşır Yıkama Merkezi Başarıyla Yolunda İlerliyor

2-03-2016

Çamaşır Yıkama Merkezi Başarıyla Yolunda İlerliyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan çamaşır yıkama merkezlerinin çalışmalarından öğrencilerin memnun olduğunu kaydederken, “Sosyal sorumluluk bilinciyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan öğrencilerin hayatlarını kolaylık sağlayacak Çamaşır Yıkama Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Cahan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli ve yıkama merkezi personeli eşlik etti. Burada işleyiş hakkında bilgi alan Başkan Cahan öğrencilere yönelik çalışmaların süreceğini bildirdi.

Öğrencilerimizin yanındayız

“Öğrencilerimize kendi evlerinin sıcaklığını hissettirmek için açtığımız merkezimiz başarılı bir şekilde çalışıyor” diye Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Görevde olduğumuz zaman diliminde sosyal sorumluluklarımızı bilen bir yapıda durmaksızın proje üretiyoruz. Bünyemizde kurulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü birçok konuda yaptığı çalışmayla takdir kazanıyor. Kent dışından gelen öğrencilerimizin hayatlarını da kolaylaştırmak için çalışmalar yapmıştık. Onjları kendi evladımız gibi saydığımız için birçok projeye can verdik. Bu projelerden birisi de çamaşır yıkama merkeziydi. Merkezimiz kısa sürede güzel işler yaptı. Bugün yaptığımız incelemede de merkezimizin faydalarını bir kez daha gördük” dedi.

Merkezde öğrencilerin dışında ihtiyacı olan vatandaşların da taleplerine yanıt verildiğini dile getiren Cahan, “Projemiz bu bağlamda hemşehrilerimize de hizmet vermektedir” ifadesini kullandı.

Çalışmalar devam edecek

Buna benzer çalışmaların ara vermeden devam edeceğini de dikkat çeken Cahan, “Belediyemiz öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizin dar günlerinde yanlarında olmayı kendine şiar edinen bir yapıdadır. Bu yüzden vatandaşlarımızın zor günlerinde kimsesi olacak çalışmalarımız devam edecek. Biz zorda olan kardeşlerimizin her daim yardımına koşacağız” diyerek sözlerini noktaladı

İlgili İçerikler: SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU UŞAKLI SPORCULAR ALTYAPI KAMP MERKEZİ'NE KAVUŞUYOR UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU Kent Merkezinde Büyük Dönüşüm Başlıyor DİYABETLE YAŞAM MERKEZİ KİTAP FUARI'NA RENK KATTI EGE BÖLGESİ'NİN İLK DİYABETLE YAŞAM MERKEZİ UŞAK'TA UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ YENİDEN HİZMETE AÇILIYOR SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ İLK MEYVELERİNİ VERDİ KALFA KORUSU MESİRE ALANI HIZLA İLERLİYOR
uşak belediyesi nurullah cahan inceleme çamaşır yıkama öğrenci dostu kent