Çevre Yolu Projesi İle Uşak, Termal Kent Olarak Adını Yazdıracak

20-02-2018

AK Parti Ulubey İlçe Teşkilatı ile Kayaağıl’da buluşan Başkan Cahan, çevre yolu projesi ile Uşak’ın termal kentler arasına ismini yazdıracağını belirtti. Cahan birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan AK Parti Ulubey teşkilatı ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Teşkilatın taleplerini dinleyen Başkan Nurullah Cahan, ayrıca toplantı sonrası istişarelerde bulundu. Çay sohbetinde Uşak hakkında konuşuldu.

Kayaağıl Termal Tesislerinde düzenlenen programda katılımcılara hitap eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan el ele çalışmanın önemine değinerek, “Belediye olarak biz gücümüzün yettiği son yere kadar hizmet şuuru ile varız. Halkımıza en güzel hizmeti sunmak bizim görevimiz. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü temeller üzerinde gerçekleştireceğiz.” dedi.

Uşak’taki hizmetlerden bahseden Cahan, alt yolunun açılışı yapılan 3. battı çıktıya değinerek, kent merkezinden geçişin artık 3-4 dakikaya düştüğünü kaydetti. Öte yandan Kentpark’ta da vites yükseltildiğini, Kuzey-Güney Çevre Yollarının ve daha birçok projenin tamamlandığını aktararak sosyal, kültürel, sportif, alt ve üst yapı konularında çok büyük bir çalışmanın hayata geçtiğini vurguladı. Futbolda bu sezon da şampiyonluk hedeflendiğini kaydeden Cahan alkışlarla desteklendi.

Çevre Yolu İle Termal Gelişecek

Uşak’tan geçenlerin artık güzel bir imajla kenti hatırladıklarını aktaran Başkan Cahan, doğal güzelliklerin ve sahip olunan değerlerin de yaşatılması gerektiğini belirtti. Bölgede yapılan çevre yolu çalışmasına işaret ederek, “Çevre yolu projesinin faaliyete geçmesiyle bölgede 5 yıldızlı oteller olacak. Bir yatırımcımıza ruhsat konusunda yardımcı olduk. Şimdi yolun bitmesini bekliyoruz. Yolumuz bittiğinde İnşallah aynı Afyon ve Sandıklı’da olduğu gibi bizim de termal otellerimiz olacak. Üst düzey standartlara sahip Kayaağıl Termal Tesisimizin de üzerine her geçen gün yenilikler katıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

“Tarhana Çeşmesi Reyhanlı Belediyesine Hediye Edildi”

Afrin’e de değinen Başkan Cahan, Türk askerinin ülkenin refahı huzuru ve güvenliği için sınır ötesinde görevde olduğunu belirtti. Uşak’ta çeşitli etkinliklerde yer verilen tarhana çeşmelerinden birisinin de Reyhanlı Belediyesine bağışlandığını aktaran Nurullah Cahan, “Orada sıcacık çorbalarımızla hem askerlerimize hem de mağdurlarımıza Uşak olarak ikramda bulunduk. Askerimize ve bu kritik operasyonumuza destek olmak, birlik beraberliğimizi göstermek amacıyla bizler de Afrin’e gideceğiz. Vatan, bayrak, ezan söz konusu olduğunda her şey bir tarafa. Allah ordumuza güç ve kuvvet versin.” diye konuştu.

AK Parti Ulubey İlçe Bakanı Arif Duran ise etkinlik nedeniyle teşekkürlerini ileterek birlik ve beraberliğin güçlendirilmesini istediklerini söyledi.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ Naile Demirel ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yemek yol kayaağıl termal tesisleri Ulubey çevre yolu Ak parti teşkilatı