​Ciridimiz Desteklerimizle Hak Ettiği Yerde Olacak

6-11-2015

Ciridimiz Desteklerimizle Hak Ettiği Yerde Olacak

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte bulunan geleneksel spora dallarını temsil eden sporculara desteklerin devam ettiğini belirtirken, “Desteklerimiz ile ciridimizin Türkiye şampiyonluğuna adını yazdırtacağına inancımız tamdır” dedi.

Uşak Belediyesi spora desteklerini sürdürüyor. Kentin spor şehri olması adına birçok farklı spor dalına katkı sağlayan Belediye, Uşak’ın geçmişinde önemli bir yeri olan geleneksel sporlardan Ata sporu ciride de maddi ve manevi destek veriyor. Bu kapsamda kentte faaliyet gösteren cirit takımlarına bir kez daha malzeme yardımı yapıldı. Uşak Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen malzeme dağıtımında cirit takımlarına 60 adet çizme, 60 adet forma ve ciritte kullanılan 60 adet İngiliz pantolonu hediye edildi. Hediye dağıtım töreninde Uşak’ı Aksaray’da başarıyla temsil eden ve derece elde eden engelli halterciler de unutulmadı. Haltercilere de spor malzemeleri hediye edildi. Törene Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, Spor İşleri Müdürü Önder Yıldız, cirit takımları sporcu ve temsilcileri ve engelli halterciler katıldı.

Geleneksel sporlarımız iyi yolda

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte sporun en iyi noktalara gelmesi için çaba verdiklerini belirtti. Sporun ilerlemesine verdikleri katkıda geleneksel sporların da ön planda oldupuna değinen Cahan, “İlimizde spor branşları konusunda etkili ve başarılı bir performans sergilemekteyiz. Gerek kendi sporcularımız ve takımlarımız, gerekse ilimizi temsil eden sporcu ve takımlarımız desteklerimiz ile yüzümüzü güldürecek dereceler elde etmektedir. Cirit takımlarımız da bizlere her zaman gurur yaşatmaktadır. Sporcularımız atalarımızdan yadigar olan ciridimize sahip çıkan ender illerden birisi olma konusunda özveriyle çalışmakla birlikte, bu sporu Türkiye’de en iyi şekilde yapacak şehrin Uşak olduğunu göstermektedir. Bu nedenle cirit takımlarımızın daima yanındayız” dedi.

Ülke çapında başarılar

Cirit takımlarının kendi çabalarıyla güzel işler çıkardığının altını çizen Cahan, “Belediyemizin destekleri ile bu başarı ülke çapında olacaktır” ifadesini kullandı.

Cirit takımlarıyla bundan sonra da ortak akıl ile projeler yapacaklarını ve destek vermeye devam edeceklerini ileten Cahan şunları kaydetti:  “Ciridimizin daha da ileri bir konuma gelmesi adına bundan sonra sporu yapan takımlarımızın temsilcileriyle ortak akılda buluşmak üzere çalışmalarımız devam edecek. Türkiye’nin en çok cirit kulübüne sahip olan ve tek bayan cirit takımı olan kentimiz hak ettiği yerlere gelecektir. Bu nedenle birlikte projeler yapacağız”

Engelli haltercilerimiz yüzümüzü güldürdü

Törende malzeme yapılan engelli haltercilerden de övgüyle bahseden Cahan, “Haltercilerimiz ilimizin tarihinde ilk defa Türkiye şampiyonasına giderek başarıyla kentimizi temsil ettiler. Bütün zorluklara rağmen azmin zaferi olarak niteleyebileceğimiz örnek bir başarı kazandılar. Bu nedenle engelli haltercilerimize de her anlamda desteklerimiz devam edecek” diyerek sözlerine son verdi.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 06 Kasm, 2015
İlgili İçerikler: ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA MUHTARLAR HALKIN SESİ OLACAK BEKLENEN HABER GELDİ, O MAHALLELERDEKİ DİREKLER TARİH OLACAK İsmetpaşa Caddesi 1-2 ve 3 Haziran tarihlerinde trafiğe açık olacak
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehirler belediye cirit malzeme yardımı ata sporu