Dökülen Yapraklar Kadınlar İçin Kalbe Dönüştü

1935
28-11-2017

Kadına şiddete farkındalık oluşturmak adına her yıl 25 Kasım'da tatbik edilen Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında Uşak Belediyesi asırlık çınar ağacının sonbahar nedeniyle dökülen yapraklarından bir kalp yaptı.

Kadına yönelik şiddetin karşısında durulduğunu vurgulamak ve anlamlı güne destek vermek amacıyla Uşak Atapark’ta yapılan ve binlerce yapraktan oluşturulan kalbin toplumun kalbi kadınları temsil ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şiddetin her türlüsünün karşısında olduklarını ve belediye olarak daima kadınların yanında durduklarını vurguladı.

Başkan Cahan, "Uşak Belediyesi olarak 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında bir kez daha belirtmek isteriz ki kadınlarımız bizlerin baş tacıdır ve daima onların yanındayız. Burada Belediyemiz Temizlik İşlerinde çalışan arkadaşlarımız kadınlarımıza verdiğimiz değeri ifade etmek amacıyla çınar yapraklarından güzel bir kalp oluşturdular. Ben arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi. Başkan Cahan, kadına şiddetin insanlığa ihanet olduğunun altını çizdi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Personelleri ise kadına şiddeti protesto etmeyi amaçladıklarını paylaştı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Kontrolörü Ali Nizam ise, "Oluşturduğumuz kalbimiz kadınları temsil ediyor. Kadın hakları günü için yaptığımız bu çalışmayı tüm dünyadaki bütün kadınlara armağan ediyoruz. Kadınlarımız dünyaya değer katan birer çiçektir." ifadelerine yer verdi.

İlgili İçerikler: KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan temizlik işleri kadına şiddete hayır çınar yaprağı kalp