​Dokuzsele Deresi Projesi'nde Siz de Söz Sahibi Olun

26-10-2015

Dokuzsele Deresi Projesi’nde Siz de Söz Sahibi Olun

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nde duvar şekillerini belediye internet sitesinde yayınladıkları anketle belirleyeceklerini söyledi.

Uşak Belediyesi kentin gerdanlığı olacak Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nde duvarların şeklini vatandaşların oylarıyla belirleyecek. 26.10.2015 Pazartesi günü başlayan anket 27.10.2015 Salı günü 23:59’da sona erecek. Anket ile kentte yaşayanlara Uşak Belediyesi Resmi İnternet Sitesi üzerinden sunulacak duvar seçeneklerinden en çok oyu alan projeye dahil edilecek.

Hemşehrilerimizin düşüncesi önemli

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Şehrimizin mega projelerinden birisi olan Dokuzsele Deresi Islah Projemizde ortak akıl vurgusunu yine ön plana çıkarıyoruz” dedi. Projenin hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Cahan, “Dokuzsele Deresi Islah Projesi her yönüyle ilimize ivme kazandıracak ve geliştirecek bir projedir. Projenin hayata geçmesiyle ilimize adeta altın bir gerdanlık olacak ve derenin geçtiği noktalarda yeni yaşam alanları oluşacak. Pojeyle ilimize yaklaşık 30 milyon TL’lik bir yatırım gelecek. 2016 yılında bitecek çalışmada hemşehrilerimizin de söz sahibi olmasını istedik. Projemizin duvarlarının şeklinin vatandaşlarımızca belirlenmesinin daha güzel olacağını düşündük. Bu nedenle belediyemiz resmi internet sitesinden iki gün sürecek bir anket başlattık” dedi.

Anketin bitiminin akabinde en çok oyu olan şeklin uygulanacağını anlatan Cahan, “Vatandaşlarımızın bakış açısını da projeye dahil etmenin mutluluğunu yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Anketler sürecek

Bundan sonra yapılacak projelerde de anketler düzenleyeceklerini dile getiren Cahan, “Belediyemiz kentte yaşayanlar ile iç içe olup kente dair fikirlerini almayı değerli bulmaktadır. Bu yönetim politikamız bundan sonra da devam edecek. Halkımızın fikirlerini projelerimize yansıtmak adına anketler yaparak projelerimize şekil vereceğiz. Şimdiden ankete katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

İlgili İçerikler: Hüseyin Ersöz Ali Sözver Ayşe Sağsöz Mahmut Aksöz SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU Elif Ersöz Naciye Ersöz GENÇ KUŞAK İLE SÖZ GENÇLERDE UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR Seyhan Ersöz
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Proje marka şehir dokuzsele anket