​Dokuzsele Deresi'nde Kirli Görüntüler Tarih Oluyor

10-08-2016

Dokuzsele Deresi’nde Kirli Görüntüler Tarih Oluyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin ortasından geçen ve kentin imajına zarar veren Dokuzsele Deresi’nde çalışmalarla birlikte eski çirkin görüntülerin yok olmaya başladığına vurgu yaparken, “Kentimizi gerdanlığı yeni sosyal alanların ortaya çıkmasına da vesile olacak” dedi.

Uşak Belediyesi ve DSİ işbirliğinde yürütülen Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nde hergün bir aşama daha geçiliyor. Bu bağlamda projenin kent merkezindeki ayağında çalışmalara hız verildi. Günden güne yeni yüzü ortaya çıkan projenin kent merkezi çalışmaları, eski kötü görüntüleri de hafızalardan silmeye başladı. Kısa sürede bitirilmesi öngörülen proje kentin sosyal hayatına da etki edecek.

Yakın zamanda ilimize hediye edeceğiz

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizde Dokuzsele Deresi’nin ıslahıyla her yönüyle değişim ve gelişim olacak” dedi. Cahan şunları söyledi: “İlimizin marka ve yaşanabilir bir şehir olması hedefiyle bütün gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu noktada büyük projelerimizde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi 2016 yılında tamamen bitiyor. Diğer yandan Kent Park Projesi’nde neredeyse hergün yeni bir müjde alıyoruz. Çok olumlu gelişmeleri yaşandığı projelerden birisi de Dokuzsele Deresi Islah Projesidir. Projemizin kent dışındaki çalışmalarının bitmesinin akabinde şehir içindeki aşamaları da ilerliyor. DSİ ekipleriyle başarıyla yürüttüğümüz projeyi yakında kentimize hediye edeceğiz”

Uşak’ın gerdanlığı olacak

Projenin kentin gerdanlığı olacağına dikkat çeken Cahan, “Projemiz her yönüyle kentimize güzel farklılıklar katacak. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun da tabiriyle şehrimizin gerdanlığı Dokuzsele Deresi ile ortaya çıkacak. Öte yandan projemiz bitireceğimiz Kentsel Dönüşüm Projesine de çok olumlu etki sağlayacak. Çalışmaların sona ermesiyle sosyal alanlar da ortaya çıkacak” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: 06-03-2024 TARİH VE 77-78 SAYILI BMK 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06-03-2024 TARİH VE 80 SAYILI BMK 06-03-2024 TARİH VE 79 SAYILI BMK 06-03-2024 TARİH VE 74 SAYILI BMK 06-03-2024 TARİH VE 75-76 SAYILI BMK 07-02-2024 TARİH VE 39-40 SAYILI BMK 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07-02-2024 TARİH VE 60 SAYILI BMK 07-02-2024 TARİH VE 59 SAYILI BMK
uşak belediyesi nurullah cahan dokuzsele deresi mutlu insanlar sona doğru modern kent tarih oluyor