ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA İLK DESTEK UŞAK BELEDİYESİ'NDEN

10-10-2018

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına Uşak’tan ilk destek belediyeden geldi. Bu kapsamda Uşak Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde ve Aşigostore’da yüzde 10’luk bir indirime gidilecek. İndirimli tarifeler bugünden itibaren hizmete geçecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı ve detaylarını açıkladı. Yılsonuna kadar elektrik ve doğalgaz zammı olmayacağı, banka kredi faizlerinde yüzde 10’luk bir indirime gidileceği ve hal yasasının değiştirilerek ‘Ürün gözetim sisteminin’ açılacağı gibi pek çok önemli konu başlığını içeren programda ayrıca market zincirlerinin 50 üründe 2 ay süreyle %10 indirim yapacakları duyuruldu.

Fırsatçılık ve stokçuluğa karşı etkin bir mücadeleyi öngören programın açıklanmasının hemen ardından Uşak Belediyesi de destek için kollarını sıvadı. Daha önce de ABD ile yaşanan kriz nedeniyle sosyal medya hesaplarında sponsorlu paylaşımlar yapmayı kesen ve tepkisini ortaya koyan Uşak Belediyesi bu kez sosyal tesisleri aracılığıyla kampanyaya destek olacak. Uşak Belediyesi’ne ait Kayaağıl Termal Tesisleri’nde, Çayzade’de, David People’da ve AşigoStore’da bugünden itibaren %10’luk bir fiyat indirimine gidilecek. İndirim uygulaması yıl sonuna kadar sürecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye’ye karşı kurgulanan her türlü spekülasyonun ve oyunun bertaraf edileceğini vurguladı. Türkiye’nin korkan değil gelişimiyle korku uyandıran ve bu nedenle de saldırıların hedefindeki bir ülke olduğunu belirten Başkan Cahan, “Uşak Belediyesi olarak Sayın Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına desteğimizi ortaya koyacağız. Uşak olarak bu tür konularda daima milli kimliğimizi yansıtmaya devam edeceğiz. Sosyal tesislerimizde %10’luk bir indirime gidiyoruz. Ülkemizin şahlanışının önünde hiçbir engel duramayacaktır.” dedi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta UŞAK BELEDİYESİ HER ALANDA VATANDAŞIN YANINDA UŞAK BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE İKİ ESNAF ODASINA KONYA VE İZMİR TURU UŞAK BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÇAĞIN SORUNUNA ANLAMLI DOKUNUŞ AŞIKLAR ŞEHRİNDE EN KAPSAMLI İLK AŞIKLAR BULUŞMASI UŞAK'TA KIRK YILDA OLMAYAN DÖRT YILDA OLDU Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak YEŞİL UŞAK'IN DEV PROJESİNE İL GENEL MECLİSİ'NDEN DESTEK
uşak belediyesi nurullah cahan destek enflasyon %10 indirim berat albayrak hazine ve maliye bakanı