ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA İLK DESTEK UŞAK BELEDİYESİ'NDEN

10-10-2018

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına Uşak’tan ilk destek belediyeden geldi. Bu kapsamda Uşak Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde ve Aşigostore’da yüzde 10’luk bir indirime gidilecek. İndirimli tarifeler bugünden itibaren hizmete geçecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı ve detaylarını açıkladı. Yılsonuna kadar elektrik ve doğalgaz zammı olmayacağı, banka kredi faizlerinde yüzde 10’luk bir indirime gidileceği ve hal yasasının değiştirilerek ‘Ürün gözetim sisteminin’ açılacağı gibi pek çok önemli konu başlığını içeren programda ayrıca market zincirlerinin 50 üründe 2 ay süreyle %10 indirim yapacakları duyuruldu.

Fırsatçılık ve stokçuluğa karşı etkin bir mücadeleyi öngören programın açıklanmasının hemen ardından Uşak Belediyesi de destek için kollarını sıvadı. Daha önce de ABD ile yaşanan kriz nedeniyle sosyal medya hesaplarında sponsorlu paylaşımlar yapmayı kesen ve tepkisini ortaya koyan Uşak Belediyesi bu kez sosyal tesisleri aracılığıyla kampanyaya destek olacak. Uşak Belediyesi’ne ait Kayaağıl Termal Tesisleri’nde, Çayzade’de, David People’da ve AşigoStore’da bugünden itibaren %10’luk bir fiyat indirimine gidilecek. İndirim uygulaması yıl sonuna kadar sürecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye’ye karşı kurgulanan her türlü spekülasyonun ve oyunun bertaraf edileceğini vurguladı. Türkiye’nin korkan değil gelişimiyle korku uyandıran ve bu nedenle de saldırıların hedefindeki bir ülke olduğunu belirten Başkan Cahan, “Uşak Belediyesi olarak Sayın Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına desteğimizi ortaya koyacağız. Uşak olarak bu tür konularda daima milli kimliğimizi yansıtmaya devam edeceğiz. Sosyal tesislerimizde %10’luk bir indirime gidiyoruz. Ülkemizin şahlanışının önünde hiçbir engel duramayacaktır.” dedi.

İlgili İçerikler: 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Uşak Merkezden Hatice Çoban ASIRLIK SANAT MİRASLARI UŞAK BELEDİYESİNE EMANET UŞAK BELEDİYESİ KÜÇÜKLER İÇME SUYU ARITMA TESİSİ AVRUPALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT ALDI SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ İLK MEYVELERİNİ VERDİ Uşak Belediyesi'nden suya flaş indirim "TÜRK SİYASETİNDE YENİ DÖNEM ŞİFRELERİ" PANELİ UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAK BELEDİYESİ MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE UŞAKLILARA LOKMA İKRAM ETTİ Ünlü YouTuber Bir Günlüğüne Uşak Belediye Başkanı Oldu Uşak'ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik
uşak belediyesi nurullah cahan destek enflasyon %10 indirim berat albayrak hazine ve maliye bakanı