ERGENEKON ORTAOKULU ÇANAKKALE'DE UŞAK BELEDİYESİ YANLARINDA

7-11-2018

Uşak’lı öğrenciler, en önemli kurtuluş mücadelemize şahitlik eden,  ecdadımızın kanlarıyla suladığı topraklara, Çanakkale’ye gitti. Uşak Belediyesi destek oldu.

Kültür turlarına ara vermeden devam eden Uşak Belediyesi, Ergenekon Ortaokulu öğrencilerini kırmadı, Çanakkale gezisine destek oldu. 45 kişilik öğrenci gurubunu Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal uğurladı.

Hareket öncesi kısa bir açıklama yapan

Ergenekon Ortaolulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni - Handan Ongurlar; ‘’Öğrencilerimizle Çanakkale gezisine gideceğiz, çok mutluyuz. Çocuklarımıza bu imkânı sağladığı için Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin destan yazıldığı yere gideceğiz, bu da bizim için bir mutluluk kaynağı. Çocuklarımızın oraları görmesi, tarihi yaşaması için, bu konuda bize yardımcı olan belediyemize ve belediye başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ediyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Ünal: ‘’ Öğrencilerimiz, Milli iradenin milli ruhun nasıl bir şey olduğunu orada görecekler’’

Çocuklarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Yardımcısı İsmail Ünal; ‘’Belediye Başkanımız Nurullah Cahan beyefendi tüm Stk’lara ve odalarla kültür turları düzenlemekte. Bugün de Ergenekon Okulu’nu Çanakkale’ye göndereceğiz. Çanakkale’nin tabii ayrı bir özelliği var. Ülkemizin destan, tarih yazılan ve ülkenin nasıl kurtarıldığını, ecdadımızın nasıl savaş verdiğini bir nebze olsun oraya giden öğrencilerimiz ve velilerimiz aynı şekilde o havayı teneffüs ederek, o ruhu yaşayarak inşallah görecekler. Kitaplardan okuyoruz ama yerinde görmek her zaman farklıdır. Çanakkale turuna giden öğrencilerimize kazasız belasız gidip gelmelerini temenni ediyorum. Milli iradenin milli ruhun nasıl bir şey olduğunu orada göreceklerini umuyorum. Ben gruba hayırlı yolculuklar diliyorum.’’ Açıklamalarından sonra grup Çanakkale’ye doğru yola çıktı.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ergenekon okulu çanakkale