ERGENEKON ORTAOKULU ÇANAKKALE'DE UŞAK BELEDİYESİ YANLARINDA

7-11-2018

Uşak’lı öğrenciler, en önemli kurtuluş mücadelemize şahitlik eden,  ecdadımızın kanlarıyla suladığı topraklara, Çanakkale’ye gitti. Uşak Belediyesi destek oldu.

Kültür turlarına ara vermeden devam eden Uşak Belediyesi, Ergenekon Ortaokulu öğrencilerini kırmadı, Çanakkale gezisine destek oldu. 45 kişilik öğrenci gurubunu Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal uğurladı.

Hareket öncesi kısa bir açıklama yapan

Ergenekon Ortaolulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni - Handan Ongurlar; ‘’Öğrencilerimizle Çanakkale gezisine gideceğiz, çok mutluyuz. Çocuklarımıza bu imkânı sağladığı için Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin destan yazıldığı yere gideceğiz, bu da bizim için bir mutluluk kaynağı. Çocuklarımızın oraları görmesi, tarihi yaşaması için, bu konuda bize yardımcı olan belediyemize ve belediye başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ediyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Ünal: ‘’ Öğrencilerimiz, Milli iradenin milli ruhun nasıl bir şey olduğunu orada görecekler’’

Çocuklarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Yardımcısı İsmail Ünal; ‘’Belediye Başkanımız Nurullah Cahan beyefendi tüm Stk’lara ve odalarla kültür turları düzenlemekte. Bugün de Ergenekon Okulu’nu Çanakkale’ye göndereceğiz. Çanakkale’nin tabii ayrı bir özelliği var. Ülkemizin destan, tarih yazılan ve ülkenin nasıl kurtarıldığını, ecdadımızın nasıl savaş verdiğini bir nebze olsun oraya giden öğrencilerimiz ve velilerimiz aynı şekilde o havayı teneffüs ederek, o ruhu yaşayarak inşallah görecekler. Kitaplardan okuyoruz ama yerinde görmek her zaman farklıdır. Çanakkale turuna giden öğrencilerimize kazasız belasız gidip gelmelerini temenni ediyorum. Milli iradenin milli ruhun nasıl bir şey olduğunu orada göreceklerini umuyorum. Ben gruba hayırlı yolculuklar diliyorum.’’ Açıklamalarından sonra grup Çanakkale’ye doğru yola çıktı.

İlgili İçerikler: Uşak'ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik UŞAK'A 7500 METREKÜPLÜK YENİ SU DEPOSU UŞAK HALKININ ALDIĞI HİZMET BİTLİS'Lİ ÇOCUKLARA IŞIK OLDU UŞAK BELEDİYESİ ALTYAPIYA YATIRIM YAPMAYADEVAM EDİYOR SIFIR ATIK PROJESİNEUŞAK BELEDİYESİNDEN DESTEK UŞAK ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NİN ANITKABİR ZİYARETİNE BELEDİYE DESTEĞİ UŞAK MARANGOZLAR ESNAF ODASI KAPADOKYA'YA GÖNDERİLDİ UŞAK'TA İKİ KORO İKİ ŞEF KONSERİ BÜYÜLEDİ Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN PROJESİNE UŞAK BELEDİYESİNDEN DESTEK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ergenekon okulu çanakkale