ERGENEKON ORTAOKULU ÇANAKKALE'DE UŞAK BELEDİYESİ YANLARINDA

7-11-2018

Uşak’lı öğrenciler, en önemli kurtuluş mücadelemize şahitlik eden,  ecdadımızın kanlarıyla suladığı topraklara, Çanakkale’ye gitti. Uşak Belediyesi destek oldu.

Kültür turlarına ara vermeden devam eden Uşak Belediyesi, Ergenekon Ortaokulu öğrencilerini kırmadı, Çanakkale gezisine destek oldu. 45 kişilik öğrenci gurubunu Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal uğurladı.

Hareket öncesi kısa bir açıklama yapan

Ergenekon Ortaolulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni - Handan Ongurlar; ‘’Öğrencilerimizle Çanakkale gezisine gideceğiz, çok mutluyuz. Çocuklarımıza bu imkânı sağladığı için Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin destan yazıldığı yere gideceğiz, bu da bizim için bir mutluluk kaynağı. Çocuklarımızın oraları görmesi, tarihi yaşaması için, bu konuda bize yardımcı olan belediyemize ve belediye başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ediyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Ünal: ‘’ Öğrencilerimiz, Milli iradenin milli ruhun nasıl bir şey olduğunu orada görecekler’’

Çocuklarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Yardımcısı İsmail Ünal; ‘’Belediye Başkanımız Nurullah Cahan beyefendi tüm Stk’lara ve odalarla kültür turları düzenlemekte. Bugün de Ergenekon Okulu’nu Çanakkale’ye göndereceğiz. Çanakkale’nin tabii ayrı bir özelliği var. Ülkemizin destan, tarih yazılan ve ülkenin nasıl kurtarıldığını, ecdadımızın nasıl savaş verdiğini bir nebze olsun oraya giden öğrencilerimiz ve velilerimiz aynı şekilde o havayı teneffüs ederek, o ruhu yaşayarak inşallah görecekler. Kitaplardan okuyoruz ama yerinde görmek her zaman farklıdır. Çanakkale turuna giden öğrencilerimize kazasız belasız gidip gelmelerini temenni ediyorum. Milli iradenin milli ruhun nasıl bir şey olduğunu orada göreceklerini umuyorum. Ben gruba hayırlı yolculuklar diliyorum.’’ Açıklamalarından sonra grup Çanakkale’ye doğru yola çıktı.

İlgili İçerikler: UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Uşak Merkezden Hatice Çoban
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ergenekon okulu çanakkale