Ev Sahibi UTAŞ Uşakspor Payasspor'a Karşı 3-1'le Kazandı

1953
20-09-2017

Türkiye 3. Lig 3. Grup ekiplerinden UTAŞ Uşakspor evinde konuk ettiği Payasspor’u 3-1 mağlup etti

Geçtiğimiz yılın şampiyonu UTAŞ Uşakspor profesyonel ligdeki grup liderliğini sürdürüyor. Kocaeli deplasmanında yakaladığı 2-1’lik galibiyetle sahaya moralli çıkan ev sahibi, Hatay ekibini de mağlup ederek sezonda puan kaybı yaşamadan yoluna devam ediyor.

Hakan Şapçı yönetimindeki Uşakspor adına 29. dakikasında Nurettin Çağlar ile ilk gol ağlarla buluştu. Dakika 49’da Selçuk Yıldırım ile bir kez daha fileleri havalandıran kırmızı siyahlılar Şahin Fıstıkcı’nın 85. dakikada bulduğu golle 3-0’lık üstünlük yakaladı.

Dakika 88’de konuk ekip adına Muratcan kornerden gelen topu gole çevirdi.

Son düdük UTAŞ Uşakspor’un 3-1’lik galibiyetini ilan etti.

“UŞAK ÖZLEDİĞİ GÜNLERE GERİ DÖNDÜ

Maçın ardından açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sonucun memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Cahan, “Uşak olarak bugün çok mutluyuz, gururluyuz. Futbol takımımız Payasspor’u 3-1 gibi net bir skorla yendi. Özellikle ben bu takımın oluşmasında emeği geçen başta Kulüp Başkanımız Ali Rıza beye, kulüp yöneticilerimize, antrenörlerimize ve canını dişine takarak sahaya tüm varlığını koyan futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Maçların hareketli olduğunu ve heyecanlı bir oyunun sahaya yansıdığını belirten Başkan Cahan, “Uşak özlediği günlere geri döndü. Futbolumuzla sahada çok güzel işler çıkartıyoruz. Grubumuzda lider durumdayız. Bu sonuç tüm hemşehrilerimize armağan olsun. İnşallah bu yürüyüşümüz hızla devam edecek. Takımımız için ne gerekiyorsa yapacağız.” açıklamalarında bulundu.

Kulüp Başkanı Ali Rıza Çümen ise, galibiyetin Uşak için olduğunu kaydederek, stadın tamamen dolmasını istediklerini, sahaya 11 kişi değil, tüm seyirciyle birlikte çıktıklarını vurguladı.

İlgili İçerikler: İHTİYAÇ SAHİBİ ENGELLİ VE YAŞLILARA TEKERLEKLİ SANDALYE ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU ENGELLERİ KALDIRAN TURNUVADA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu Minik Eller Atık Malzemeleri Geri Kazandırdı UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ 3X3 SOKAK BASKETBOLU'NDA ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU Konu Su Projesi'nde hediyeler sahibini buldu ZAFER TENİS TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası'nda Kupalar Sahibini Buldu Uşak'ta Koronavirüse Karşı Termal Kameralı Önlem
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor payasspor 3.lig