​Evde Bakım Hizmetleri İstikrarlı Bir Şekilde Sürüyor

19-08-2016

Evde Bakım Hizmetleri İstikrarlı Bir Şekilde Sürüyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve gelmelerinin üzerinden hemen başladıkları yaşlılar için evde bakım hizmetlerinde başarı kaydettiklerini anlatırken, “Projemiz yaşlılarımızın rahat etmeleri adına istikrarla sürecek” şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor. Yaşlısından gencine, engellisinden çocuğuna kadar birçok sosyal sorumluluk projesiyle beğeni kazanan Belediye, yaşlılar için evde bakım hizmetlerine de başarıyla devam ediyor. Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ve denetimlerini sürdürdüğü projelerin en büyük katkısı ise yaşlıların duası oluyor.

Yaşlılarımızın başımızın tacıdır

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Elleri öpülesi büyüklerimiz için Belediyemiz her zaman çalışmalarına devam edecek” dedi. Cahan, “İlimizde gelişim ve değişim adına ara vermeden çalışmalarımız devam ediyor. Personelimiz kentimizin her noktasında 24 saat esasıyla çalışmalarını yapıyor. Bunun yanında sosyal sorumluluk projelerinde de başarılı bir süreç geçiriyoruz. Kentimizde yaşayan dar gelirli hemşehrilerimizin yanında yaşlılarımızın, çocuklarımızın, öğrencilerimizin, kadınlarımızın ve engellilerimizin mutlu olacakları sosyal projelerimiz söz konusudur. Yaşlılarımız bu bağlamda bizler için son derece önemlidir. Elleri öpülesi annelerimizin babalarımızın rahat yaşamaları adına yaptığımız çalışmalar başarıyla devam etmektedir. Göreve geldiğimizde başlayan evde bakım hizmetleri de şu an özveriyle sürmektedir. Personelimiz yaşlılarımızın mutlu olması adına evlerini dip köşe temizlemekte, giderken ihtiyaçlarını da karşılamaktadır” dedi.

Projelerimiz sürecek

Uşak Belediyesi’nin sosyal sorumluluklarıyla örnek bir Belediye olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini de bildiren Cahan, “Belediyemiz kimsesizlerin kimsesi olma prensibiyle sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir. Mutlu insanların yaşadığı bir kentin inşasında her bireyin mutlu olması hedefiyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Görevde olduğumuz süre zarfında bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇAY OCAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE ÇAY KAZANI ALIMI Asansör Periyodik Bakımları İle İlgili Duyuru ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE OMEGA LEVHA DİREĞİ VE GİRİLMEZ LEVHASI ALIM CENAZE HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MEZAR TAHTASI ALIMI D.TEMİN SONUCU UŞAK'TAKİ SIKI DENETİMLER SÜRÜYOR. MARKETLER MERCEK ALTINDA Kayaağıl Termal Tesisi Bakıma Alınmıştır UŞAK BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİMÜDÜRLÜĞÜ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI Köy Hizmetlerinden Emekli İnşaat Mühendisi Ramazan Elvan
uşak belediyesi nurullah cahan sosyal sorumluluk evde bakım yaşlılar