​Gece 01.40'da Hizmetleri Yerinde İnceledi

5-08-2015

Gece 01.40’da Hizmetleri Yerinde İnceledi

Gece saatlerinde çalışmaları yerinde incelemek için Nuri Şeker Caddesi’ne gelen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimiz için saat fark etmeksizin çalışıyoruz. Kentimizin güzelleşmesi ve değişimi için  zaman ve mekan gözetmeksizin fedakarca çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Uşak Belediyesi 2015 yılının şantiye yılı ilan edilmesi nedeniyle kentin dört yanında çalışmaları sürdürüyor. Uşak’ın imajının değişmesini hedefleyen Belediye tüm birimleri ve yönetimiyle projelerin her aşamasını takip ediyor. Çalışmalarda saat farktı gözetmeyen Belediye ekipleri beklenilen bir kente ulaşmak için çaba veriyor. Belediye Başkanı Nurullah Cahan da günün 24 saati  projeleri yerinde incelemek ve ekiplere destek vermek için sahaya iniyor

Cahan, bu kapsamda gece saat 01.40 da Nuri Şeker Caddesi’nde yapımı bitmek üzere olan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, birim müdürleri eşlik ederken geç saatlere kadar çalışan personele baklava ikram edilerek moral verildi.

Hizmette saat farkı gözetmiyoruz

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hizmet yaparken saatler bizim için asla önemli olmayacak” dedi.

Bütün projeleri şahsen takip ettiğini aktaran Cahan, “Şehrimizde değişimi ve gelişimi önceliklerimiz arasına aldık ve görevde olduğumuz 16 ay içinde birçok projeye başladık. Projelerimizin bir kısmı biterken, şantiye yılı ilan ettiğimiz 2015 yılında, kentimizin her noktasında Uşak’ı rahatlatacak projeler devam ediyor. Yol çalışmaları da önceliklerimiz arasında yer alıyor. İlimizin temel sorunlarından birisi olan yollarda ana caddelerde değişimi başlatmıştık. Caddelerimizi asfaltlayarak uygulayarak daha modern ve kullanışlı bir duruma getirmekle birlikte tek yön uygulamasıyla trafiğimize rahatlık anlamında da etki vermeye başladık. Bu çalışmalarımız ara yollarda da devam etmektedir. Bütün birimlerimiz  hedeflerimizi gerçekleştirme aşamasında fedakarca çalışarak işlerin devam etmesini sağlıyorlar. Biz de personelimize destek olmak ve çalışmaları yerinde incelemek için geç saat olmasına rağmen Nuri Şeker Caddesi’ne geldik. Bundan sonra da personelimize saat gözetmeksizin destek olup projelerimizi yerinde takip edeceğiz” ifadesini kullandı.

Güzel bir şehir göreceğiz

Başkan Cahan, Uşak’ı güzel günlerin beklediğini sözlerine eklerken, “Kentimizde hemşehrilerimizin her anlamda mutlu olması için projelerimiz sürüyor. Mutlak suretle istenilen ve beğenilen bir kente ulaşacağız. İlimizde yaşayan herkes kısa süre sonra görmek istedikleri Uşak’ı görecekler. Bütün çalışmalarımızı vatandaşlarımızın beklentilerini dikkate alan bir yapıda ortak akıl ile gerçekleştiriyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Son Düzenlemeler: 05 Austos, 2015
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇAY OCAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE ÇAY KAZANI ALIMI ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE OMEGA LEVHA DİREĞİ VE GİRİLMEZ LEVHASI ALIM CENAZE HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE MEZAR TAHTASI ALIMI D.TEMİN SONUCU Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi Başkan Cahan, Orhan Dengiz Lisesi'nin Yeni Binasını İnceledi Başkan Cahan, Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını İnceledi UŞAK BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİMÜDÜRLÜĞÜ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI
uşak nurullah cahan gece inceleme nuri şeker caddesi belediye başkanı