Gediz Ulu Yolu'na da Modern Dokunuşlar

30-05-2016

Karaağaç Mahallesi’ne Bir Müjde Daha

Gediz Ulu Yolu’na da Modern Dokunuşlar

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentteki yol hamlesinin Karaağaç Mahallesi Gediz Ulu Yolu’nda devam ettiğini belirtirken, “Mahallemizin en büyük sorunlarından birisi olan yol sorunu çok yakında bitecek ve kentin en güzel caddelerinden birisini mahalemize hediye edeceğiz” dedi.

Uşak Belediyesi kentte modern cadde ve asfaltla ilgili çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezon başlamadan asfalt çalışmalarına başlayan Belediye, kısa sürede rekor denilecek bir çalışmaya imza atmıştı. Son olarak Karaağaç Mahallesi sakinlerinin beklentileri arasında yer alan Gediz Ulu Yolu’nun hak ettiği bir hale gelmesi için çalışmalar başladı. Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolda parke sökümünü sağlarken, kısa sürede asfalt, kaldırım ve yeni ışıklandırmalarla cadde güzelleşecek.

Beklentilere cevap verdik

“Karaağaç Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimize güzel bir cadde hediye edeceğiz” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Belediyemiz kentimizin her yerinde hummalı bir çalışma içindedir. Yaşanabilri ve mutlu insanların yaşadığı bir Uşak hedefiyle projelerimizde başarıyla ilerlemekteyiz. Mahallelerimizin de sorunlarını bilen yapıda işlerimizi yapmaktayız. Kentimizde yol konusunda örnek hamleler yapmıştık. Ana cadde ve yolları beklentileri karşılayan bir düzeye getirmek için birçok bölgede çalışmalarımızı bitirmiştik. Şimdi bu çalışmaları Karaağaç Mahallesi halkının isteği üzerine Gediz Ulu Yolu’nda başladık” dedi.

Işıl ışıl modern bir cadde

Ekiplerin ana caddede çalışmalara başladığını aktaran Cahan, “Ekiplerimiz caddenin beklentileri karşılayacak bir düzeyde olması için çalışmalarına hız verdi. Parkeleri sökülen cadde çok yakında bitecek. Tıpkı Mimar Sinan Caddesi’nde verdiğimiz havayı burada da sağlayacağız. Caddemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu

İlgili İçerikler: Sevim Gediz Muharrem Gedizli Alime Gediz Kütahya Gediz'den Ramazan Şahin Zehra Gediz Ali Gediz Kütahya Gediz Vakıf Köyünden Sultan Koşar Hüseyin Gedizli Kütahya-Gediz İlçesinden Zekiye Gün Kütahya-Gediz Kızıl Üzümlü Köyünden Halime Dönmez
uşak belediyesi nurullah cahan belediye karaağaç mahallesi gediz uluyolu modern dokunuş