Gelenek Bozulmadı, Başkan Cahan Kadın Personellerle Buluştu

13-03-2018

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Uşak Belediyesi bünyesinde çalışan kadınlar Başkan Cahan ile buluştu.

Uşak Belediyesi’nde her yıl gerçekleştirilen 8 Mart bayan personellerle buluşma programı bu yıl da devam ettirildi. Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen etkinlikte personel renkli bir 8 Mart geçirdi.

Doğukan Alsay’ın sunumu ile başlayan ve çeşitli yarışmaların yapıldığı 8 Mart programında daha sonra Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan personelle bir araya gelerek tek tek selamlaştı. Eşi Halime Cahan ile katıldığı etkinlikte çalışanlara karanfil ve hediye takdiminde bulundu. Daha sonra kadınlarla birlikte pasta kesildi.

Programda konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Uşak’a hizmette mesai dahi gözetmeden çalışan sizlerle kentimize yeni bir çehre kazandırıyor, güzel yarınlarımızı inşa ediyoruz. Hem ailelerinize, hem de hizmete yönelik sarf ettiğiniz bu çaba ile örnek bireylersiniz. Toplumumuzun temel yapı taşı olan tüm kadınlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Kadınların toplumların değerini belirleyen en önemli unsur olduğunu kaydeden Başkan Cahan, kadını Türk Milletinin her zaman ayrı bir noktada tuttuğunu ve yücelttiğini dile getirdi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan etkinlik kadınlar günü hediye birlik belediye personeli beraberlik