Gelişimin Mimarları İstişare Toplantısında Buluştu

9-03-2018

Hizmet adamı Cahan, mahallenin sesi mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Cahan halkın talep ve isteklerini teşkilat mensuplarından dinledi. Şimdiye kadar yapılan dev hizmetler konuşuldu.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yeni yönetimi ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Uşak’ın gelişimi üzerine sohbet edilen toplantıda, mahallelerin talepleri Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a iletildi. Uşak’ın kalkınma hamlesinde tüm teşkilatın el ele olduğu vurgusu yapılan toplantıda kente yapılacak hizmetler de ele alındı.

Programın ardından açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın 19 mahallesinin de toplantı kapsamında değerlendirildiğini belirtti. AK Parti teşkilatı ile yapılan buluşmayı aile toplantısı olarak dile getiren Cahan, “Nerede, hangi faaliyetleri yaptık ve hangi noktada eksiklerimiz var, vatandaşlarımızın bizlerden ne gibi talepleri var bunları konuştuk. Sağ olsunlar, kılcal damarlarımız olan mahalle başkanlarımız hem yapılan hizmetlerin artılarını hem de eksilerini, halkımızın isteklerini bize ilettiler.” dedi.

Cahan: Eksiklikler Birlik ve Beraberlikle Giderilecek

Uşak kabuk değiştirdiğini, gelişiminin her geçen gün artarak sürdüğünü belirten Başkan Nurullah Cahan, “Ama bunun yanında mutlaka sıkıntılarımız, eksikliklerimiz var. Bunları da birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayacağız. Ben katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” açıklamasında bulunarak birlik ve beraberliğin daim olması temennisini paylaştı. Uşak’ın gelişim hamlesini sürdüreceğine ve parmakla gösterilen bir il olma özelliğinin devam edeceğini belirtti.

Yavuz: Sokak Sokak Halkımıza Gidiyoruz

AK Parti Uşak Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Durmuş Yavuz ise, “Biz 19 mahalle olarak zaten sokak sokak gezerek, ev ev giderek halkımızla görüşüyoruz. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan da bizlere eşlik ediyor. Sayın Başkanım, bu yoğun temposu içerisinde, Uşak’ın sorunlarıyla birlikte şu anda Mehmetçiklerimizin ve bölgedeki sivil halkımızın da yanında. Her açıdan hizmet aşkıyla çalışan değerli Başkanımıza bu güzel program nedeniyle teşekkür ediyoruz. Uşak’ın başından İnşallah eksik olmasınlar.” ifadelerini paylaştı.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Yıldız da nazik davet nedeniyle Cahan’a teşekkürlerini ileterek mahalle başkanlarıyla birlikte Uşak Belediyesi’nin kente bu güne kadar yapılmayan hizmeti yaptığını dile getirerek, bu hizmetlerin de kapı kapı dolaşarak halka anlatılması gerektiğinin altını çizdi.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİ TOGG UŞAK HALKIYLA BULUŞTU ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU GRİ KOÇ GENÇ KUŞAK'LA BULUŞTU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kahvaltı toplantı mahalle başkanları