Genel Başkan Uşak Belediyesi'nin Misafiri Oldu

31-05-2018

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Uşak Belediyesi’ni ziyaret ederek Cahan’a misafir oldu.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Uşak ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile bir araya geldi. Uşak Belediyesi’ne yapılan ziyarette 24 Haziran genel seçimlerine ve ekonomik duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu, projeler üzerine konuşuldu.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ı ve heyeti kentte ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak gerçekten çok değişti ve gelişti. Daha güzel noktalara da gidiyoruz. Bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor ve özellikle Genç MÜSİAD’ın açılışından dolayı tebrik ediyoruz, hoş geldiniz, şeref verdiniz.” dedi.

MÜSİAD olarak 28. yılı kutladıklarını paylaşan Genel Başkan Kaan ise, Türkiye genelinde 86 noktada faaliyet gösterdiklerini ve yaklaşık dört yıl önce Uşak Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdiklerini paylaştı. Gençlerin yetişmesine büyük bir önem verdiklerini paylaşan Genel Başkan Kaan, “Genç MÜSİAD’ı 2002 yılında kurmuştuk. Dört büyük ilimizde şu anki şube başkanlarımız Genç MÜSİAD’dan yetişme. Aynı zamanda yurt içi teşkilat başkanımız da eski Genç MÜSİAD genel başkanımız. Hedefimiz, MÜSİAD olarak ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek. Hem yerelde Uşak’a hizmet ediyoruz hem genelde ülkemizi temsil ediyoruz.” diye konuştu.

MÜSİAD olarak 76 ülkede, 198 irtibat noktası ile faaliyet gösterdiklerini paylayan Kaan, “Ticari ataşe gibi çalışıyoruz. Ramazan ve açılış gibi vesilelerle hem illerimize dokunuyoruz hem de üyemize dokunuyor, hemhal oluyoruz. O açıdan bugün sizlerle birlikte olduğumuz için de mutluluk duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Yatırımlar ve projeler üzerine gerçekleştirilen sohbetin ardından Başkan Cahan Uşak’ta hayata geçirilen çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı. Başkan Nurullah Cahan misafirine el dokuması Uşak halısı hediye etti.

Son Düzenlemeler: 31 Mays, 2018
İlgili İçerikler: UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN CAHAN: "BİZİM MÜHRÜMÜZ ESERLERİMİZDİR ELHAMDÜLİLLAH" UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI BAŞKAN CAHAN: "BİZ AK PARTİ NEFERİYİZ, BİZE HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ" ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret müsiad genel başkan