​Hemşehrilerimiz Bize Değil, Biz Hemşehrilerimize Gidiyoruz

22-12-2015

Hemşehrilerimiz Bize Değil, Biz Hemşehrilerimize Gidiyoruz

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Belediye bünyesinde Halkla İlişkiler Birimini kurduklarını anlatırken, “Birimimiz halkımızla sürekli iç içe olacak ve kentimizin sorunlarının çözülmesinde aktif rol oynayacak” dedi.

Uşak Belediyesi ortak aklın tam manasıyla işlemesi adına çalışmalarına devam ediyor. Kentin yaşayanlarıyla birlikte kentin yönetimini kendine şiar edinen Belediye, kurulan Halkla İlişkiler Birimiyle ortak akıl çalışmasını daha kurumsal bir duruma getirdi. Kısa sürede vatandaşları evlerinde ziyaret eden, sokaklarda halk ile iç içe olan ve yönetimle Uşak’ta yaşayanlar arasında bağ oluşturan Halkla İlişkiler Birimi son olarak mübarek Mevlid Kandili nedeniyle Uşaklılara karanfil ve kandil simidi dağıttı.

Ortak akıl çalışmalarına kurumsal bakış

Birimin çalışmaları ve işleyişiyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hemşehrilerimiz bizim ayağımıza değil, biz hemşehrilerimizin ayağına gidiyoruz” ifadesini kullandı. Cahan, “İlimizde ortak akıl ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim anlayışımızda ‘Biz yaptık oldu’ mantığı yerine birlikte yönetimi kendimize yol edindik. Bu nedenle sürekli hemşehrilerimizle beraber olduk, onların dertlerini ve sorunlarını bizzat dinledik. Ortak akıl çalışmalarını daha da kurumsal bir havada gerçekleştirmek için Halkla İlişkiler Birimini kurduk. Birimimiz kısa sürede güzel çalışmalar yaptı. Aileleri sürekli ziyaret eden ekiplerimiz,  sokaklarda da ilimize ait beklentiler ile ilgili nabız yokladılar. Son olarak Mevlid Kandili hasebiyle kandil simidi ve karanfil dağıtarak hemşehrilerimizle manevi havayı birlikte tattılar” dedi.

Çalışmalar devam edecek

Birimin çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini vurgulayan Cahan, “Birimimiz hassasiyetle vatandaşlarımızla diyalog halinde olmayı sürdürecek. Görülen sorun ve aksaklıkların anında çözülmesinde etkin rol oynayacak. Ayrıca dar gelirli vatandaşlarımıza daha kolay ulaşabilmemiz için etkin bir rol üstlenecek” diyerek sözlerine son verdi.

Son Düzenlemeler: 22 Aralk, 2015
İlgili İçerikler: BAŞKAN CAHAN: "BİZ AK PARTİ NEFERİYİZ, BİZE HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ" Sokak Basketbolu Bu Kez Gazozuna Değil Kupasına Uşak Belediyesi'nden Hemşehrilerimize Dolandırıcılık Uyarısı ​Sadece Bir Mevsim Değil, Her Mevsim Çalışan Belediye ​"Makamın Değil, Halkın Adamı Olmak İçin Varız" ​Eğlence ile Değil, Dualar ile Yad Edeceğiz Sadece seçimde değil; her daim vatandaşın yanındayız
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Karanfil ziyaret marka şehirler halkla ilişkiler mevlid kandili kandil simidi