​Hurdacılar Sitesi'nin Sorunlarına Çözüm Bulundu

29-09-2015

Hurdacılar Sitesi’nin Sorunlarına Çözüm Bulundu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Hurdacılar Sitesi’nin sorunlarını bitirdiklerini ifade ederken, “Site esnafımız alt yapı ve asfalt sorunu yaşamadan gayet güzel bir şekilde çalışarak kent ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentin sorunlarına eğilerek çözümler bulmaya devam ediyor. Bütün çalışmalarında ortak akıl prensibiyle yol haritasını çizen Belediye, görülen aksaklıkları ise en kısa sürede sonlandırıyor. Bu konuda yapılan çalışmalardan birisi de Hurdacılar Sitesi’nde gerçekleşti. Site esnafının alt yapı ve yol sorununa duyarsız kalmayan Belediye kısa sürede beklentileri karşılayan bir çalışma gerçekleştirdi. Site yapılan çalışmalar ile daha iyi hizmet verecek duruma getirildi.

Esnafımızın daha sağlıklı ortamlarda olması önemli

“Kentte her bölgede vatandaşlarımız ile ortak aklı yürüterek kent sorunlarını bitiriyoruz” şeklinde konuşan Cahan, “İlimizde ortak aklı en önemli prensiplerimizden birisi olarak görmüştük. Bu nedenle sürekli hemşehrilerimiz ile sürekli birlikteyiz. Sorunlara da bu bağlamda beraber çözüm buluyoruz. Hurdacılar Sitesi’nde de problemler söz konusuydu. Sitesi Esnafı çevreci bir yaklaşımla site kurarak takdir edilecek bir çalışmaya daha önce imza atmış. Kendileri şehre derli ve toplu ve modern bir bölge kazandırdılar. Esnafımız bizden yol ve alt yapıyla ilgili beklenti içindeydi. Bize bu yönde talepte bulunuyorlardı. Biz de Belediye olarak esnafımıza yardımcı olmak ve işlerinin daha sağlıklı yürümesi için alt yapı sorunlarını bitirdik ve asfaltlama çalışmalarını yaptık. Geri dönüşüm sektöründe kent merkezinden uzak doğaya ve ülke ekonomisine katkı sağlayan esnafımızın bu şekilde mağduriyetini sonlandırdık. Bundan sonraki süreçte de onların yanında olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Başkan Cahan kente fayda sağlayan herkesin yanlarında olacaklarını da sözlerine ekledi.

Belediye sesimize kulak verdi

Site esnafının sesine duyarsız kalmadığı için minnettar olduklarını dile getiren Hurdacılar Sitesi Başkanı Engin Duman, “Belediyemiz yaptığı çalışmalar ile beklentilerimizi karşıladı. Biz Hurdacılar Sitesi esnafı olarak bölgenin oluşabilmesi için yoğun çaba vermiştik. Şimdi sıkıntılarımızın son bulmasıyla istediğimiz gibi çalışacağız. Uşak Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 29 Eyll, 2015
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU Alt Yapıda Dijital Çözüm Avantajı "UŞAK'IN SESLERİ" ÇÖZÜM İÇİN BULUŞTU Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı YILLARIN SORUNU HALİNE GELEN 'O YOLDA' ÇÖZÜM YAKIN Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu 3. Sanayi Sitesi'nin Yapımına Bu Yıl Başlanıyor Sigorta Pazarındaki Kötü Kokuya Kalıcı Çözüm Bulundu ​Hurdacılar Sitesi Dualarla Açıldı ​Asfalt ve Bordür de Kalıcı ve Kaliteli Çözümler Sağladık
uşak uşak belediyesi nurullah cahan çözüm hurdacılar sitesi sorun belediye marka şehir engin duman