​Huzur Park'a Yeni Mescit Açıldı

3-04-2015

Huzur Park’a Yeni Mescit Açıldı

Uşak Belediyesi Huzur Park içinde yeni bir mescit açarak vatandaşların hizmetine sundu. Belediye meclis üyelerin katılımı ile yapılan açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Binlerce vatandaşımızın uğrak yeri olan parkımızda vatandaşlarımızın taleplerini dinledik.  Bu nedenle mescidimizi inşa ettik” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentte yaşayan vatandaşların en uğrak piknik ve mesire alanlarından birisi olan Huzur Park içinde yeni bir çalışma yaptı. Vatandaşların istekleri doğrultusunda park içinde örnek bir mescit yapıldı. Mescidin açılışına Başkan Nurullah Cahan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve Uşak Belediyesi birim amirleri de katıldı.

Örnek bir çalışma

Amaçlarının kentte yaşayan herkesin  beklentilerine cevap veren bir belediyecilik olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bu kapsamda parkımızın içinde başarılı bir proje ile mescidimizi açtık. Burada hemşehrilerimiz güzel vakit geçirmekle beraber mescit konusunda sıkıntıları olduğunu aktarıyorlardı. Biz bu duruma sessiz kalmadık ve kısa sürede yeni bir mescit yaparak halkımızın ibadet etmeleri için sunduk. Bugün ise açılışını yapmanın mutluğunu yaşıyoruz. Mescidimizde hem bayanlarımıza, hem de erkeklerimize ayrı yerler var. Abdest alma noktalarından lavabolarına kadar modern bir ibadethane yaptık” şeklinde konuştu.

Mescit yapılırken Selçuklu dönemi mimarisinin baz alındığını vurgulayan Cahan, “Mescidimizin geçmişimizin izlerini taşımasını da arzuladık” dedi.

Ortak akıl ile sorunlara çözüm

Bundan sonra da vatandaşların beklentilerine cevap veren bir yönetim tarzında yollarında ilerleyeceklerini söyleyen Cahan ortak aklın önemine dikkat çekti. Cahan ,”Görevde bulunduğumuz bir yıl içinde sürekli vatandaşlarımız ile iç içe olduk. Her fırsatta ve platformda onları dinledik. Bu durum kentimizin kazanımlar sağlamasına neden oldu. Bundan sonra da aynı düşünceler ile yolumuzda ilerleyeceğiz. Ortak aklı kentimizin yönetimine katarak değişimi hep birlikte sağlayacağız. Vatandaşlarımızın şehrimiz ile ilgili görmek istediklerine yapacağımız projeler ile cevap vereceğiz“ diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE
 Banaz Yenice Köy Sakinleri'nden Hüseyin Tekin Banaz/Yenice Köyünden, Hanım Yıldırım
huzur park mescit