​İsmetpaşa Caddesi'ne Bir Yenilik Daha Geliyor

14-05-2015

İsmetpaşa Caddesi’ne Bir Yenilik Daha Geliyor

Uşak Belediyesi Tiritoğlu Parkı içinde kenti güzelleştirme çalışmaları kapsamında müzik animasyonlu havuz yapacak. Uşak’ta her yönü ile değişimi yaşatmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan İsmet Paşa Caddesi’nin daha güzel hale geleceğini iletti.

Uşak Belediyesi İsmetpaşa Caddesi’nin daha modern ve beklentilere cevap vermesi için çalışmalarına devam ediyor. Cadde konusunda Uşaklıların beğenisini kazanmak için projelerine hız veren Uşak Belediyesi Tiritoğlu Parkı içinde bir yenilik daha yapılacak. Çayzade isimli markayı kente kazandırarak Tiritoğlu Parkı’na farklı bir boyut getiren Belediye, müzik animasyonlu havuz ile parkın ve caddenin gelişimini daha da hızlandıracak.

Görsel güzellik

Uşaklıların hergün akın ettiği ve on binlerce vatandaşın kullandığı caddede değişim için kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Amacımız kentin vitrini ve en işlek noktası olan alanın daha da cazip hale gelmesidir” şeklinde konuştu. İsmetpaşa Caddesi’nde sosyal alanların olması gerektiğine dikkat çeken Cahan, “Caddemiz resmi dairelerin, bankaların ve esnafların yoğun olduğun bir noktadadır. Bu nedenle her vatandaşımız muhakkak caddeye gelmektedir. Biz caddemizin en güzel şekilde hemşehrilerimizi ağırlamasını istiyoruz. Bu nedenle caddeye özel ekipmanları yerleştirmek istiyoruz. Bunlardan birisi de müzik animasyonlu havuz sistemidir. Farklı şehirlerde gördüğümüz bu sistemin ilimizde olması ile caddede görsel bir güzellik ortaya çıkaracağız. Havuzumuz ayrıca Çayzade isimli markamız ile bütünleşecek” ifadesini kullandı.

İsmetpaşa Caddesi’nde yeniliklerin devam edeceğini hatırlatan Cahan, herkesin takdirini kazanan ve gezmekten zevk duyulan bir caddenin ortaya çıkacağını iletti.

Bütün mahalleler güzelleşecek

Kentin bütün noktalarında mahallelerin güzelleşmesi adına ortak akılı dahil ederek çalışmaların sürdüğünü bildiren Cahan, “İlimizde vatandaşlarımızın düşüncelerini önemseyen  bir yapıda çalışmalarımız devam ediyor. Bütün mahallelerimizde istişarelerimiz devam ediyor. hemşehrilerimizin beklentilerine cevap veren bir yapıda yolumuzda ilerliyoruz. Bu kapsamda kentimizde bulunan 19 mahallenin güzelleşmesi adına projelerimiz sürüyor. Marka şehri ortaya çıkarmak için hedeflerimizde ilerleyeceğiz” dedi.

HABERDE KULLANILAN GÖRSELLER SEMBOLİKTİR. BİLGİLERİNİZE

Son Düzenlemeler: 14 Mays, 2015
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ UŞAK'A GELİYOR BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI Uşak Belediyesi Yılların Sorunlarını Bir Bir Çözüyor; Müjdeler Art Arda Geliyor UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ENERJİ ALANINDA YENİLİKÇİ YATIRIM
tiritoğlu müzikli park