​İsmetpaşa'da 15 Bin Kişi İftarını Beraber Açtı

11-07-2015

İsmetpaşa’da 15 Bin Kişi İftarını Beraber Açtı

Uşak Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği iftar programlarına İsmetpaşa Caddesi’nde devam ederken,  iftara 15 bin kişi katıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Ramazan ayının ruhuna yakışan bir gece yaşadık” dedi.

Uşak Belediyesi her gün farklı bir mahallede iftar yaparak vatandaşları ile buluşmaya devam ediyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber başlayan iftarlara Uşaklı vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, İsmetpaşa Caddesi’nde yapılan iftarda da 15 bin kişi birlikte orucunu açtı. Düzenlenen iftara Uşak Valisi Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, CHP İl Başkanı Ferit Günay ve vatandaşlar katıldı.

Çok güzel bir tablo

İftarda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, birliktelik ruhunu en güzel şekilde yaşadıklarını dile getirdi. Uşak’ta eski Ramazan ayları tadında iftarlar yaşamak için çaba verdiklerini söyleyen Cahan, “Her fırsatta vatandaşlarımız ile iç içe olmaya gayret eden bir yapıda yolumuzda ilerliyoruz. Bu bağlamda Ramazan ayı bizler için önemli bir fırsattır. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Aynı zamanda birlik ve beraberli ayıdır. Bu mübarek ayda hergün farklı bir mahallede tıpkı eski Ramazan ayları tadında vatandaşlarımız ile buluştuk. Her iftarımızda binlerce vatandaşımız bizleri yalnız bırakmadı. Bugün de İsmetpaşa Caddesi’nde unutulmaz bir iftar etkinliğine imza attık. Yaklaşık 15 bin hemşehrimiz bizimle birlikte orucunu açtı. Bu kalabalık Uşak’ın birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir.  Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Birliktelik ruhu devam edecek

Vatandaşların da yapılan etkinliklerden memnun olduğunu dile getiren Cahan şunları kaydetti: “Yaptığımız her etkinlikte vatandaşlarımız bizlere memnuniyetlerini belirmektedir. Biz iftarlarımızda vatandaşlarımız ile aynı çorbaya kaşık salladık ve yemeğimizi birlikte yedik. Bundan sonra da aynı şekilde birlikteliğimizi devam ettireceğiz.  Biz Uşaklı hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan hep mutlu oluyoruz. Bundan sonraki yıllarda da maneviyatı hemşehrilerimiz ile hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız ile her zaman gönül birliği içinde olacağız. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

Son Düzenlemeler: 11 Temmuz, 2015
İlgili İçerikler: ​100. YIL KUTLAMALARI PROGRAM AKIŞI 100 YIL SONRA AYNI BERABERLİK RUHU YAŞATILDI Hatice Gülaçtı Hikmet Gülaçtı Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kapılarını Kocamın Nişanlısı Oyunuyla Açtı KAHVE MOLASI UŞAK'TA YÜZLERCE KİŞİYİ BİR ARAYA GETİRDİ Uşak'ta Yaklaşık 30 Bin Kişiyle Dev İftar Uşak'ta 5 bin kişilik aşure dağıtıldı Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Serap Gülaçtı
iftar ismetpaşa