KALFA KORUSU MESÄ°RE ALANI HIZLA Ä°LERLÄ°YOR

7-11-2018

Uşak'ın yeni sosyal yaşam alanı haline gelecek olan Kalfa Korusu mesire alanında çalışmalar sürüyor.

Uşak'a yeşil alan kazandırma çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi, Kalfa Korusu mevkiine yapımına başladığı, içersinde çeşitli sosyal donatıları barındıracak olan mesire alanında ciddi yol kat etti.

Şehir merkezine yakın mesafede, vatandaşların rahat ve güven içinde zaman geçirmeleri için inşaa edilen mesire alanında Belediye Başkanı Nurullah Cahan incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 120 bin metrekare alan üzerinde kurulu bölgeye yapılan 15 bin metrekarelik yapay gölet inşaatında sona gelindiğini vurgulayan Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu,içerisinde kafeteryalar, restoranlar, çocuk oyun alanları bulunacak olan mesire alanının önümüzdeki bahar dönemine kadar peyzaj çalışmalarını tamamlayıp halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.

Atıl bir bölgeyi Uşak’a en güzel şekilde kazandırmak için başlatılan çalışmaları taktir eden ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve belediye ekiplerine teşekkür eden Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Murat Ali Uysal, Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin artık bu parktan rahatlıkla faydalanabilecekleri için mutlu olduklarını belirtti.

CAHAN: ‘’GELİŞEN UŞAK’IN HER BÖLGESİNE PARKLAR İNŞAA EDİYORUZ’’

Ekiplere kolay gelsin dileklerin iletmek ve çalışmaları incelemek için bölgeye giden UÅŸak Belediye BaÅŸkanı Nurullah Cahan; ‘’Şu an itibariyle UÅŸak Belediyesi olarak tüm ÅŸehrimizin her bölgesinde çalışıyoruz. Biraz önce alt yapı üst yapı, yol çalışmalarımız olduÄŸu bölgeleri dolaÅŸtık, ÅŸimdi de Kalfa Korusu’ndayız. Buraya da sayın BaÅŸkan’ımızın ifade ettiÄŸi gibi, 120bin metrekare yeÅŸil alanı inÅŸallah halkımızın hizmetine sunacağız.  Burası yılların Kalfa Korusu, bakımsız ve atıldı. Ama ÅŸimdi burayı toparlıyoruz. Yaklaşık 15 bin metrekarelik bir havuz inÅŸa ediyoruz. Buranın mebran kaplamaları devam ediyor. Yılbaşında inÅŸallah havuz kısmını bitireceÄŸiz, ondan sonra peyzajına girerek en kısa sürede hem Fevzi Çakmak hem Atatürk Mahallemizin hizmetine sunmak istiyoruz. UÅŸak’ımız geliÅŸiyor, güzelleÅŸiyor. Bunun yanında her bölgede yaÅŸanabilir parklar inÅŸa ediyoruz. Burası da özellikle spor tesislerine yakın olmasıyla tam bir yaÅŸam merkezi olacak. Biliyorsunuz alt tarafta cirit sahamız var, yanında yüzme havuzu var, arkasına futbol sahamız yapılacak ve özellikle Kalfa Korusu parkımızla birlikte tam bir spor kompleksinin merkezi olacak. Onun için ben çalışan arkadaÅŸlarıma çok teÅŸekkür ediyorum. HemÅŸehrilerimiz de inÅŸallah yılbaşı itibariyle havuz kısmını, peyzajların tamamlanmasıyla da park kısmını rahatlıkla kullanabilecekler. Åžimdiden ÅŸehrimize hayırlı olsun diyorum.’’ Åžeklinde konuÅŸtu.

Son Düzenlemeler: 08 Kasým, 2018
İlgili İçerikler: Sait Kalfa SANAT VE MESLEK KAPILARI USMEK İLE ARALANIYOR Kalfa Mahallesinden Nuri Şahin UŞAK YENİ BİR PİKNİK ALANI KAZANIYOR Güler Kalfa Kalfa Mahallesinden, Halil Erol Kalfa Mahallesinden Emine Aydın UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ENERJİ ALANINDA YENİLİKÇİ YATIRIM Uşak Merkez Kalfa Mahallesi'nden Fatma Bölme Kalfa Mahallesinden Hüseyin Ünal
uÅŸak uÅŸak belediyesi nurullah cahan kalfa korusu