​Kemalöz Pazar Yerinde Pazarcı da Vatandaş da Mağdur Olmadı

8-10-2016

Kemalöz Pazar Yerinde Pazarcı da Vatandaş da Mağdur Olmadı

Uludağ, “Kemalöz Pazar Yeri’nde Herkes Mutlu”

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ SSK pazar yeri esnafı ve vatandaşların mağdur olmaması için yaptıkları uygulamaların başarıya ulaştığını iletirken, “Belediye olarak SSK pazar yeri tadilat çalışmaları esnasında mağduriyet yaşanmaması için aldığımız tedbirler hemşehrilerimizden takdir kazandı. Kemalöz pazar yerimiz tıka basa doldu” dedi.

Uşak Belediyesi SSK pazar yerinde başlayan tadilat çalışmalarının akabinde pazarcı esnafı ve vatandaşların mağdur olmaması için aldığı tedbirlerde başarı sağlandı. Bu bağlamda SSK pazar yerinde hizmet veren pazarcı esnafı tadilat ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları bitene kadar Kemalöz Pazar yerine alındı. Vatandaşların da bölgeye daha kolay gidebilmesi için Karaağaç, Dikilitaş ve Cumhuriyet Mahallerinden yarım saat aralıklarla servisler kaldırıldı. Alınan tüm tedbirler ise meyvelerini verdi. Pazar yeri tıka basa dolarken, çalışmaların neticesinde vatandaşın ve esnafın yüzü güldü.

Alışverişlerde sorun yaşanmadı

“Kemalöz pazar yerinde hemşehrilerimizin yüzlerini güldürmekten dolayı son derece mutluyuz” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Kentimizin güzelleşmesi ve değişimi adına kurumumuz dur durak demeden çalışmalarını sürdürmektedir.  Kentimizin sıkıntı arz eden noktalarına Belediye eliyle dokunuyor, sorunları bir daha konuşulmamak üzere bitiriyoruz. Projelerimiz ve sorun çözen yönetim anlayışımızla kentimizi yaşanabilir kılıyoruz. İşte bu çalışmalardan birisi de SSK pazar yerinde gerçekleşti. Pazar yerimiz gerek altyapı, gerekse üst yapı konusunda sıkıntılıydı. Yağmur suyu hattının yetersiz olması nedeniyle sorunlarla karşılaşıyorduk. Rögarlardan gelen kötü koku sıkıntısı ise bölgeyi yaşanamaz duruma getirmişti. Bu konuda çalışmalara başladık. Esnafımızı  ve vatandaşımızı ise geçici süreliğine Kemalöz pazar yerine yönlendirdik” dedi.

Tıka basa doldu

Aldıkları tedbirlerin olumlu yönde geri dönüşlere neden olduğunu vurgulayan Uludağ, “Kemalöz pazar yerine yönlendirdiğimiz SSK Pazar yeri esnafı eski yerlerinde olduğu gibi rahat satışlarını yaptı. Vatandaşlarımızın da ulaşımını servislerle sağladık. Karaağaç Dikilitaş ve Cumhuriyet Mahalleleri’nden gün boyu yarım saat aralıklarla hemşehrilerimizi taşıdık. Netice itibariyle herkesin mutlu olduğu bir gün yaşadık” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME ŞEKEREVLERİ KAPALI PAZAR YERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLER ZÜMRA KADIN EL EMEĞİ PAZARINDA KARAAĞAÇ KAPALI PAZARYERİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR KARAAĞAÇ MAHALLESİ KAPALI PAZAR YERİ KURA ÇEKİMİ Fatih Pazar Yeri Kura Çekimi Başvuru Listesi BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFI'NA ZİYARET
uşak belediyesi hakan uludağ kemalöz pazar yeri taşıma vatandaş ve esnaf memnun