​"Kültür ve Sanatla Anılan Bir Kent Olacağız"

2-03-2016

“Kültür ve Sanatla Anılan Bir Kent Olacağız”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kültür ve sanat şehri olmak adına birçok projeye imza attıklarını belirtti. Cahan sadece 2015 yılında birçok etkinlikle dolu dolu ayların geçtiğine işaret ederken, çalışmaların bundan sonra da bu şekilde süreceğini bildirdi.

Uşak Belediyesi kültür ve sanatın sevildiği ve marka olduğu bir kent olma hedefiyle projelerine ara vermeden devam ediyor. Her ayın kültür ve sanatla iç içe olması hedefiyle çıkılan yolda başarılı bir şekilde ilerleniyor. Yerel sanatçıların da ön plana çıktığı kültür ve sanat planlanmasında yapılan çalışmaların kalitesi ise rakamlara yansıdı. 2015 yılında 33 adet konser, 8 adet tiyatro, 7 adet konferansl ve seminer, 7 adet sergi belediye tarafından düzenlenirken, birçok etkinlikte de proje ortağı olundu.

Kültür ve Sanatta Marka Şehir Hededi

Uşaklıların kültür ve sanatla iç içe olması hedefini koyduklarını belirten Cahan, “Kentimizde her anlamda çalışmalarımız sürüyor. Çalışmalarımızdan birisi de kültür ve sanat alanıyla ilgilidir. İlimizin sanat sever bir kent olması için etkinliklerimize hassasiyetle devam ediyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarda ilimizin yerel değerlerinin de ön plana çıkmasına hassasiyet gösteriyoruz. Bu sayede ilimizin değerleriyle kültür sanatı harmanlıyoruz. Sadece 2015 yılında 33 adet konser, 8 adet tiyatro, 7 adet konferansl ve seminer, 7 adet sergi yaptık. Bu çalışmalar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek. Vatandaşlarımızın kültür ve sanat konusundaki taleplerini de en etkili şekilde değerlendireceğiz” dedi.

Çalışmalarımız bundan sonra da sürecek

Uşak’ta kültür ve sanat konusunda çalışmaların devam edeceğini ileten Cahan şunları söyledi: “İlimizde kültür ve sanat konusunda hemşehrilerimizin beklentilerine cevap veren bir yapıda olacağız. Bu nedenle birçok sanat dalını ilimizde sergileyeceğiz. Ayrıca yeni neslin kültür ve sanatla iç içe olması için elimizden geni yapacağız”

İlgili İçerikler: ÇOÇUK KENT'TE 23 NİSAN ÇOŞKUSU 23 NİSAN'DA EĞLENCE ÇOCUK KENT'TE ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Bilim ve Sanatla Buluşuyor! UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Tahsin Işıkkent UŞAK BELEDİYESİ İLE KENT YEŞİLE BÜRÜNÜYOR 123 BİN METREKARELİK DEV PROJE ÇOCUK KENT'İN TEMELİ BAKAN KASAPOĞLU İLE ATILDI
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir belediye kültür ve sanat