​Kuzey Çevre Yolu Kısa Sürede Tamamen Bitecek

5-10-2015

Kuzey Çevre Yolu Kısa Sürede Tamamen Bitecek

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent içi çevre yollarından olan kuzey çevre yolunda bir aşama daha geçtiklerini belirtti. Cahan, “Kuzey çevre yolunda çalışmalar kısa sürede bitecek ve kuzey mahalleleri, hastane, adliye ve yeni yapılacak Emniyet Müdürlüğüne kolayca ve kent içine girmeden ulaşacak” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kuzey çevre yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çevre yolunun Akse Mevkisi altında kalan Ankara Caddesi’ndeki incelemelere Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve belediye personeli eşlik etti. Dayıoğlu çalışmanın aşamaları ve geleceği hakkında Başkan Cahan’a brifing verdi.

Çevre yollarını önemsiyoruz

Burada bir açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, “Kent içi çevre yollarında önemli mesafeler kat ettik” dedi. Cahan Belediye birimlerinin projenin kısa sürede bitmesi için yoğun bir mesai harcadığına vurgu yaparken, “İlimizin ana caddelerini ve çevre yollarını önemseyen bir yapıda çalışmalara devam ediyoruz. Kentimizin içinde bulunan ana caddelerin yapımıyla ilgili çalışmalar sürerken, diğer yandan da ilimizin ulaşımına etki edecek ve kuzey ve güney bölgelerini birbirine bağlayacak kent için çevre yollarının yapımı da sürüyor. Belediyemiz bu çalışmaları ciddiyetle takip ediyor. Bu düşünceyle kuzey çevre yolunun bitmesi için yoğun bir tempo içersindeyiz. Şu anda kuzey çevre yolu çalışmaları çerçevesinde Akse köyü altında Ankara Caddesi dediğimiz bölgede ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı” ifadesini kullandı.

Bölgenin gelişimine katkı sağlayacak

Çevre yolunun bitmesinin kuzey mahallelerine her anlamda canlılık kazandıracağını aktaran Cahan, “2015 yılını şantiye yılı olarak ilan etmiştik. Bu sözümüzü yenilenen ve çoğalan araç filomuzla en iyi şekilde yerine getirdik. Bu çalışmalar halkımıza konforlu ulaşımı sağlarken, şehir içi trafiği de önemli ölçüde rahatlatıyor. Kuzey çevre yolunun bitmesi bu düşüncelerimizi desteklemekle beraber, kuzey mahallelerinin kalkınmasında önemli rol oynayacak. Yollar yapılaşmanın yanında ticari olarak da bölgenin kalkınmasında lokomotif olacak” diye konuştu

Çalışmalar bitince kuzey mahalleleri rahatlayacak

Başkan Cahan kuzey çevre yolu çalışmalarının son durumu hakkında da bilgi verirken, ”Çalışmalarımız Hacıkadem Kavşağı civarında devam etmektedir. Ayrıca Çokkozlar mevkisinde geçiş köprüsünü bitirdik. Yakın bir zaman da Akse mevkisinde iki evin kamulaştırılmasının yapılmasının ardından kuzey mahallelerimiz yeni hastanemize ve adliyemize ve yeni yapılacak Emniyet Müdürlüğüne daha kolay kavuşacak” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Ramazan Kısa ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU Savni Kısakol Kudret Kısa Çevreköy Mahallesinden, Halime Öztürk Uşak Merkez Çevre Mahallesi'nden Safinaz Kıvılcım Uşak Belediyesi ile Çevre Dostu Faaliyetler Güç Kazanıyor UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ Uşak Merkez Çevreköy Mahallesi Sakinleri'nden Nazmi Keskin
uşak uşak belediyesi nurullah cahan marka şehirler mustafa dayıoğlu kuzey çevre yolu ankara caddesi