​"Makamın Değil, Halkın Adamı Olmak İçin Varız"

27-05-2016

“Makamın Değil, Halkın Adamı Olmak İçin Varız”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve geldiklerinden bu yana hiçbir zaman halktan kopmadıklarına dikkat çekerken, “Makamın değil, halkın başkanı olduk” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve gelmesinin üzerinden geçen 2 yıl boyunca sözlerinde durmaya devam ediyor. Ortak aklın inşa edileceği ve gönüllere köprüler kurulacağı vaadiyle göreve talip olan Başkan Cahan halktan kopmuyor. Bu kapsamda vatandaşların evlerine sürekli konuk olan Cahan, bu sayede kentin sorunlarını bizzat yaşayanlardan dinliyor. Cahan son olarak Ünalan Mahallesi Uzunyokuş Sokak’ta yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kaplan’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette kent hakkında sohbet edildi.

Gönüllere köprüler kurduk

Göreve geldiklerinde hiçbir zaman makamın adamı olmayacaklarını taahhüt ettiklerini dile getiren Cahan, “Kentin asıl sahibi olan hemşehrilerimizden asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi. Cahan, “İlimizin marka bir şehir olması adına gönül birliği yaptığımız hemşehrilerimizle sürekli iç içeyiz. Biz kentimizi yeniden inşa ederken, asla vatandaşlarımızdan kopmayacağımızın da sözünü vermiştik. Göreve gelmemizin akabinde ise çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli vatandaşlarımızın evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk” diye konuştu.

Onların gözüyle

Projelerin oluşmasında vatandaşlarla beraber olmanın çok büyük faydalarını gördüklerini vurgulayan Cahan, “Hemşehrilerimizle beraber olmak ve onların içinde yer almak işleyişte de çok fayda sağlıyor. İlimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın görmek istediklerini onlardan dinliyor ve proje üretiyoruz. Bu sayede biz de hemşehrilerimizn gözünden bakış imkanına sahip oluyoruz. Bizlere gönüllerini açan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret halktan kopmayan belediye hatice teyze ev