Minikler Başkan Cahan ile Görüşmek İçin Nota Yüklendi

1-03-2018

Dora Yabancı Dil Kursu öğretmeni Nurseren Şimşek öğrencileri teşvik etmek amacıyla yüksek puan almaları halinde Başkan Cahan ile görüştürme sözü verdi. Verilen söz sınav kağıtlarında etkisini gösterdi. Her biri 100 üzerinden 90 puanı geçen minikler bugün Başkan Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Dora Yabancı Dil Kursunun miniklerini konuk eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yüksek puan alan minik misafirini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Eğitimde kalitenin artması adına Uşak Belediyesi’nin üzerine düşen görevleri layığı ile yapmaya devam edeceğini ifade eden Cahan, “Öğrencilerimizin bizimle görüşmek gibi bir talepleri olmuş. Değerli öğretmenimiz de yüksek puan alan miniklerimizi bizimle buluşturma sözü vermiş. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bir araya gelmek, onların başarısını paylaşmak bizleri de memnun etti.” dedi.

Öğrencilerden Ümit, iade-i ziyaret sözü veren Başkan Nurullah Cahan’a, “Arkadaşlarım adına da çok teşekkür ediyorum. Biz sizi çok seviyoruz. Öğretmenimiz 90’ın üzerinde alırsak sizinle görüştürmeye söz vermişti ve sözünü tuttu. Ona da arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyoruz.” diye konuştu. Hep bir ağızdan sevgilerini dile getiren Dora Yabancı Dil Kursu’nun minikleri daha sonra Başkan Cahan’a sarıldı.

Başkan Cahan da bu sevgi gösterisine kayıtsız kalmayarak miniklere, “Biz de sizleri çok seviyoruz, İnşallah bizler de sizlere iade-i ziyarete geleceğiz. Başarılarınız daim olsun.” ifadelerine yer verdi.

İlgili İçerikler: Yorulmak Bilmeyen Başkan Cahan, 24 Haziran'a Kadar Durmamaya Kararlı Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı Başkan Cahan'dan Ramazan Bayramı Mesajı En çok atık pil toplayan minikler hediyelerini aldı Başkan Nurullah Cahan'dan Kadir Gecesi Mesajı Başkan Cahan Dikilitaş'ta Sıkmadık El Bırakmadı BAŞKAN CAHAN ŞEHİT AİLELERİYLE VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU MİNİKLERİN HAYALLERİ UŞAK BELEDİYESİYLE GERÇEK OLDU Uşaklı Minikler İzmir'de İzleyenleri Büyüledi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan hediye dora yabancı dil kursu not sevgi seli