MİNİKLERİN HAYALLERİ UŞAK BELEDİYESİYLE GERÇEK OLDU

31-05-2018

Uşak belediyesi, öğretmenler tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendilerine ulaşan “minik hayalleri” tek tek değerlendirdi. Ele alınan o hayallerse bugün gerçek oldu. Proje kapsamında 15 öğrenci hayallerine kavuştu.

İlyaslı İlkokulu öğretmenleri tarafından yapılan anlamlı sosyal sorumluluk projesi, kendine yakışır bir final yaptı. Sınıf öğretmeni Ayşe Coşkun, Hanife Akçakın ve Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Kavak’ın girişimleriyle başlatılan proje kapsamında hayallerini içeren mektupları okul idaresine teslim eden miniklerin hayalleri karşılığını buldu.

Yetim çocukları sevindirmek amacıyla gerçekleştirilen projede belirli okullardaki idarecilerle iletişime geçildi ve öğrenci isimleri alındı. İlkokul öğrencilerinin katıldığı proje kapsamında isimleri belirlenen öğrenciler hayallerini mektupta dile getirdi. Daha sonraki adımsa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile iletişime geçmek oldu. Gençlerin daima yanında olan ve sosyal projelere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, gençlerin hayallerini yerine getirmek adına gerekli çalışmayı başlattı.

Miniklerin hayallerini yerine getirmek üzere talepleri tek tek değerlendirdiklerini kaydeden Bakan Cahan,  “Öğretmen arkadaşlarımızla beraber Uşak adına güzel bir projeyi gerçekleştirdik. Bize geldiklerinde özellikle yetim ve öksüz çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek istediklerini söylediler. Bizler de onların bir tebessümü adına çalışmalarımızı başlattık ve o hayallerini içeren mektupları arkadaşlarımız aldı. Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzün tek tek incelediği o talepleri yerine getirdik. Şimdi onların isteklerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız bizlerin en kıymetli emaneti. Ben bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yetimi ve öksüz sevindirmenin önemine değinen Cahan, Uşak Belediyesi’ne ihtiyaç olan her noktada var olduklarını, vatandaşlarla daima iç içe olduklarını belirtti.

Sınıf öğretmeni Ayşe Coşkun ise, “Amacımız yetim çocuklarımızı sevindirmekti. Bunun için diğer okullarımızla da irtibat kurduk ve öğrenci isimleri aldık. Öğrencilerimiz hayallerini mektuplarda dile getirdi. Biz de Belediye Başkanımızla iletişime geçerek durumu ilettik. Sağ olsun onlar da bizleri kırmadı. Uşak içerisinden 15 öğrencimizi mutlu ettik.” açıklamalarında bulundu.

MİNİKLER SÜPRİZLERDEN MEMNUN KALDI

Bir bisiklete sahip olmayı istediğini ve mektuba bunu yazdığını belirten miniklerden Emrullah Ayvaz, “Hayalim gerçek oldu. Başkanıma çok teşekkür ederim isteğimizi gerçekleştirdiği için. Bisiklet istemiştim ve çok mutluyum.” diye konuştu.

İlk kez bisiklete bineceğini kaydeden minik Öznur da çok keyifli olduğunu ifade etti. Başkan Cahan’ı karşısında bulmayı fırsat bilen Öznur taleplerini de iletmekten geri kalmadı.

Ailelerle ve miniklerle sohbet eden Başkan Nurullah Cahan, hediyeleri bizzat takdim etti.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden Elmalıdere Mezarlığı'na Genişletme Kararı Uşak Belediyesi Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu İçin Yeni Alan Tahsis Etti UŞAK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINMAYA DEVAM EDECEK UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak
uşak uşak belediyesi nurullah cahan bisiklet Yetim ilyaslı okulu hayal