​Müzikli Animasyonlu Havuz Çalışmaları Başladı

1-07-2015

Müzikli Animasyonlu Havuz Çalışmaları Başladı

Uşak Belediyesi’nin projelerinden birisi olan Tiritoğlu Parkı müzikli ve animasyonlu havuz çalışmaları başladı. 2015 yılında bitirilecek çalışma ile parkın kente ayrı bir hava katması hedefleniyor

Uşak Belediyesi kentte sosyal alanların yenilenmesi ve güzelleşmesi adına çalışmalarına hız verdi. Bu konuda kentin en işlek caddesi olan İsmetpaşa Caddesi’nde ise çalışmalar sürüyor. Cadde üzerinde bulunan Tiritoğlu Parkı yenileme çalışması ile bölgeye farklı bir hava katılması düşünülüyor.

Örnek bir çalışma

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan Tiritoğlu Parkı müzikli ve animasyonlu havuz için  hafriyat çalışmalarının başladığını belirtti. Başkan Cahan, “Çalışmaların bitmesiyle parkımız özel bir sisteme kavuşacak” dedi.

Çalışmaları 2015 yılında bitireceklerini dile getiren Cahan, “İlimize birçok yönden farklılıklar getirmek istiyor ve bunun için çaba harcıyoruz. Yapacağımız çalışmalar ile de bunu sağlama yolunda ilerliyoruz. Birçok farklı ilde örnek projeleri de bu bağlamda inceliyoruz. Yaptığımız incelemeler neticesinde kentimizde ilk olacak bir uygulama yapmak istedik. Bu uygulama ise Tiritoğlu Parkı müzikli ve animasyonlu havuzu olacak. Farklı illerde gördüğümüz ve adeta görsel bir şölen haline gelen sistemin ilimizde olması bizleri mutlu ediyor. Havuzumuz binlerce insanın geçtiği parkımıza da ayrı bir hava katacak” dedi.

Ekiplerin kısa sürede çalışmalarını bitirerek projeyi hizmete sunacaklarına değinen Cahan, bu konuda yoğun bir çalışmanın sürdüğünü söyledi.

Uşak değişecek

Kentte buna benzer çalışmaların artarak devam edeceğini hatırlatan Cahan, “Amacımız yaşanabilir bir kenti vatandaşlarımıza hediye etmektir. Bu nedenle buna benzer çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Mahallelerimizde de örnek uygulamalar ile vatandaşlarımızın beğenisini kazanacak projelere imza atacağız. Bütün birimlerimizle beraber ilimiz için sağlanacak değişimlerde hassas davranacağız. Yapılacak çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: KAPALI YÜZME HAVUZUNDA KULLANILMAK ÜZERE HAVUZ KİMYASALI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı! Sanata Doyuran Festival Başladı HAVUZ KİMYASALI TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ALIMI. Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor
müzik animasyon tiritoğlu