NURULLAH CAHAN'DAN SAYIŞTAY BAŞKANINA DAVET

19-11-2018

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, geçtiğimiz günlerde, çeşitli temaslarda bulunmak için gittiği Ankara'da Sayıştay Başkanı Sayın Seyit Ahmet Baş'ı da makamında ziyaret etti.

Ankara ziyaretlerini yoğun bir programda gerçekleştiren Başkan Cahan, bir çok siyasinin, bürokratın misafiri oluyor. Son Ankara ziyaretinde, Sayıştay Başkanı Sayın Seyit Ahmet Baş, Başkan Cahan'ı makamında kabul etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, farklı konularda da sohbetlerin edildiği görüşmede Başkan Cahan, Uşak'a yapılan, devam eden ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Uşak'ın dört yılda ciddi yol kat ettiğinin vurgulandığı görüşmede, Başkan Cahan, Sayıştay Başkanı SayınSeyit Ahmet Baş'ı yükselen, gelişen, büyüyen şehir Uşak'a davet etti.

Sayıştay Başkanı'nın olumlu karşıladığı davet sonrası sözü geçen ziyaretin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. Son yıllarda birçok devlet adamını ağırlayan Uşak, Başkan Cahan'ın davetiyle Sayıştay Başkanı'nı ağırlamak için gün sayıyor.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ Başkan Av. Nurullah Cahan'ın Öğretmenler Günü Mesajı Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı Başkan Cahan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN MUHTARLARLA BULUŞTU BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI Başkan Cahan'dan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı UŞAK BELEDİYESİ BAŞKANI NURULLAH CAHAN'DAN BAYRAM TEBRİĞİ Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan davet sayıştay