​Ölüm Kavşaklarından Birisine Daha Çözüm

14-08-2015

Ölüm Kavşaklarından Birisine Daha Çözüm

Uşak Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde öğrencilerin güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri için yaya üst geçici çalışmalarına başladı. Bölgedeki çocukların ve vatandaşların can güvenliğini önemsediklerini aktaran Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu çalışmaların kısa sürede biteceğini belirtti.

Uşak Belediyesi alt yapı ve üst yapı çalışmaları kapsamında bir projeyi daha başlattı. Bu kapsamda Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yer alan Özdemirler İlkokulu öğrencilerinin ve çevrede yaşayan vatandaşların karşıdan karşıya geçişlerinin daha güvenli olması için düşünülen üst geçidin çalışmalarına başlandı. Üst geçit kısa sürede hizmete açılacak.

Sıkıntıları sonlandırdık

“Bölgede yaşayan hemşehrilerimizin ana yoldan geçişleri konusunda şikayetleri vardı” diyen Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu sıkıntıları hemen incelediklerini ve incelemeler neticesinde gerekli projeleri hemen hazırladıklarını iletti.

Çalışmalar neticesinde bölgede üst geçit yapılmasını planladıklarını ifade eden Dayıoğlu, “Belediyemiz ve müdürlüğümüz ilimizin sıkıntılarını bilen bir yapıda çalışmalarını sürdürmektedir. Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın talimatlarıyla Uşak’ta beklentileri karşılayacak projelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızda mahallelerimizin isteklerini de gözeterek proje hazırlıyoruz. Sıkıntıları olan mahallelerimizden birisi de Fevzi Çakmak Mahallesiydi. Özellikle Özdemirler İlk Okulu civarındaki öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız trafiğin yoğun aktığı caddede karşıdan karşıya geçerlerken tehlikeler atlatıyordu. Biz de bu olumsuzluğu sonlandırmak için hemen proje hazırladık. Bölge halkına kısa sürede üst geçidi hediye ederek sıkıntıları sonlandıracağız” dedi.

Yeni üst geçitler geliyor

Kentte tehlike arz eden noktalarda buna benzer çalışmaların yapılacağını söyleyen Dayıoğlu, “Biz Belediye olarak vatandaşlarımızın can güvenliğini her şeyin üstünde tutuyoruz. Bu nedenle ilimizde tehlike arz eden bölgelerde çalışmalarımızı tamamladık. Yakın bir zamanda ana yollarda üst geçit çalışmalarına devam edeceğiz. Bu konuda önemli alanlardan birisi de Dörtyol Mevkisi’nde olacak” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 14 Austos, 2015
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI Alt Yapıda Dijital Çözüm Avantajı MİNİK ŞEYMA UMUDUNA ARTIK DAHA YAKIN "UŞAK'IN SESLERİ" ÇÖZÜM İÇİN BULUŞTU
uşak uşak belediyesi çözüm kavşak fevzi çakmak mahallesi özdemirler okulu fen işleri mustafa dayıoğlu nurullah cahan marka şehir