​Ortak Akıl Toplantıları Devam Ediyor

4-04-2015

Ortak Akıl Toplantıları Devam Ediyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan İnşaat Mühendisleri Odası’nın düzenlediği toplantıya katıldı. Burada yaptığı konuşmada kent hakkında müjdeler veren Cahan, “İlimizin marka olması adına büyük projelerimizde önemli gelişmeler yaşanıyor. Bütün projelerimizde mesleklerinin erbabı olan inşaat mühendisleri ve mimar odaları ile sürekli istişare içindeyiz” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan İnşaat Mühendisleri Odası’nın düzenlediği kahvaltının konuğu oldu. Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şube Başkanı Osman Çalıkuşu ve meslek üyeleri katıldı.

Projelerimizdeki fikirlerini önemsiyoruz

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İnşaat Mühendisleri Odası’nın bizler için daima önemli bir yerdedir” dedi. Uşak’ın hak ettiği yerlere gelmesi için durmaksızın proje ürettiklerini ve projelerde ortak aklı önemsediklerini belirten Başkan Cahan, “Kentimizde marka olma yolunda büyük projelerimiz için çaba veriyoruz. Diğer yandan vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Kentsel Dönüşüm Projesi, Kent Park Projesi, Dokuzsele Deresi Islah Prorjesi gibi çalışmalarda artık hayalden öteye çıktı. Artık bu projelerimizde attığımız somut adımların meyvelerini almaya başladık. Yaptığımız bütün projelerde inşaat mühendislerimizin ve mimarlarımızın düşüncelerini de dikkate alıyoruz. Bu nedenle ilgili meslek grupları ile bu tür toplantıları önemsiyoruz” dedi.

Toplantıların meslek üyelerinin sıkıntılarını dinlemek açısından da son derece değerli olduğuna işaret eden Cahan, sorunların çözümü adına hemen harekete geçtiklerini dile getirdi.

Toplantılar devam edecek

Bundan sonra da sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerin devam edeceğini vurgulayan Cahan, “Kentimizde STK’lar ile yapılan toplantılar ile her kesimin düşüncelerini kucaklayan bir yönetim tarzında olacağız. Bu nedenle her kesimden birçok STK ile görüşerek kent hakkında beklentileri değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Sıkıntılarımızı anlattık

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın katılımı ile sorunları anlatma imkanına kavuştuklarını kaydeden İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şube Başkanı Osman Çalıkuşu ise şunları kaydetti: “Üyelerimizin çoğunlukla işleri belediye ile ilgilidir. Biz üyelerimizin çalışmalarında yaşadıkları sıkıntıları bugün anlatmakla beraber, belediye projelerini de tekrar dinleme imkanına kavuştuk. Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a katılımlarından dolayı teşekkür ederiz”.

İlgili İçerikler: MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR Akile Karakılınç UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR UŞAK'IN MAYKIL FİKRET'İ DANSIYLA MOTİVE EDİYOR Zahide Karakılınç Eşme Fakılı Köyünden Faik Yaşar
inşaat mühendisleri toplantı