​Ortak Akıl Ziyaretleri Devam Ediyor

2099
12-02-2015

Ortak Akıl Ziyaretleri Devam Ediyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte ortak aklın inşasını sağlamak ve bu bağlamda Uşak’ı geliştirmek için ziyaretlere devam ettiklerini belirtti. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Baki Gencer’i ziyaret eden Cahan, “Ziyaretimizde mahallelilerimizin ve muhtarımızın beklentilerini dinledik. Mahallede uygulayacağımız projeleri anlatarak son durumları hakkında bilgi verdik” ifadesini kullandı.

“Yaptık oldu” mantığına karşıyız

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Baki Gencer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette mahalledeki beklentileri ve Uşak projeleri anlatılırken Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapılacak projeler ile ilgili müjdeler verildi.

“Amacımız vatandaşlarımız ile iç içe olmak ve ortak akıl ile kentimizi geliştirmek” şeklinde konuşan Başkan Cahan bu kapsamda ziyaretlerin devam ettiğini kaydetti. Mahalle muhtarlarının vatandaşların sesi olduğunu dile getiren Cahan, “Kentimizde hiçbir zaman ‘Biz yaptık oldu’düşüncesi ile hareket eden bir yapıda olmadık. Vatandaşlarımız ne istiyorsa kendimize emir saydık ve yerine getirme gayreti içine girdik. Talepleri ise projelendirme çalışmalarına dönüştürdük. Mahalle muhtarlarımızda bulundukları bölgelere hakim ve vatandaşların beklentilerini bilen yapıdalar. Bu nedenle muhtarlarımızı ziyareti önemsiyoruz” dedi.

Mahallemize müjdeler var

Diğer mahallelerimiz ile beraber Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin gelişimi için de durmaksızın çaba verdiklerini söyleyen Cahan, somut gelişmelerin devam ettiğini bildirdi. Cahan, “Mahallemizin başından bu yana sıkıntıları olduğunu biliyorduk. En başta yüksek gerilim hatları ile ilgili problemler vardı. Bu problemlerin sona ermesi için yaptığımız çalışmalar meyvelerini verdi. yaklaşık 18 ayl içinde yüksek gerilim hatlarının taşınması sağlanacak. Öte yandan taşınma ile beraber mahallemize hizmet veren pazaryerini modern bir hale getireceğiz. Aynı bölgede mahalle konağımızı da yapacağız. Vatandaşlarımız ile görüşmelerimizi devam ettirerek projelerimize şekil vereceğiz” şeklinde konuşarak mahallede yapılacakları anlattı.

Ortak akıl için çalışmalar sürüyor

Kendilerinin halkın içinden geldiğini ve halktan asla kopmayacağını ifade eden başkan Cahan,”Biz bu yola girdiğimizde halkımıza hizmeti Hak’ka hizmet sayan bir yapıda olduk. Geldiğimiz yeri hiçbir zaman unutmayacağımızı beyan ettik. Bu kapsamda vatandaşlarımızdan asla kopmadık. Görevde olduğumuz süre zarfında yine hemşehrilerimiz ile iç içe olacağız. Marka kenti ve mutlu insanların yaşadığı şehri birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Vatandaşlarımız mutlu oluyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Baki Gencer, “Mahallede yaşayan vatandaşlarımız Belediye Başkanlarını yanlarında sürekli görmekten çok mutlular. Bugün başkanımız bizleri ziyaret ederek her daim yanımızda olacaklarını bir kez daha gösterdiler. Birliktelik ruhu ile mahallemiz ile beraber ilimiz kazanacak” diye konuştu

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR Akile Karakılınç UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR UŞAK'IN MAYKIL FİKRET'İ DANSIYLA MOTİVE EDİYOR Zahide Karakılınç Eşme Fakılı Köyünden Faik Yaşar