​Otogar Battı Çıktı Projesi'nin Bitmesine Sayılı Günler Kaldı

14-07-2016

Otogar Battı Çıktı Projesi’nin Bitmesine Sayılı Günler Kaldı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent trafiğine olumlu etkisi olacak Otogar Battı Çıktı Projesi’nde sona gelindiğini ifade ederken, “Projemizin hayata geçmesi için sayılı günler kaldı. Akabinde Stat Battı Çıktı Projesi başlayacak” dedi.

Uşak Belediyesi kentin sorunlarını kökten yok etmek adına çalışmalarına devam ediyor. Her mahallede Belediye çalışmaları devam etmekle birlikte kentet yaşayan vatandaşların şikayetleri de anından değerlendirilerek projeler üretiliyor. Öte yandan kentin en büyük sorunları arasında yer alan trafik sıkışıklığı problemi için de kalıcı çözümler üretiliyor. Uşak’taki ana cadde ve yolları sil baştan düzenleyen Belediye İzmir – Ankara karayolunda da sıkışıklığı azaltacak çalışmalarda son hızla ilerliyor. Bu bağlamda Otogar mevkisinde başlanan Battı Çıktı Projesi’nin bitmesine sayılı günler kaldı. Projenin bitmesinin akabinde ise Stat Kavşağı’nda Battı Çıktı Projesi için çalışmalara başlanacak.

Uzun vadeli projeler

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimiz için uzun vadeli düşünüyor ayakları yere basan projelere imza atıyoruz” dedi. Otogar Battı Çıktı Projesi’nin kentin ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Cahan, “İlimiz gelişen bir kent olmakla birlikte yaşanabilir bir şehir olması adına değişimi de yaşamalıydı. Kabuğunu kıran bir Uşak için biz de yönetim olarak gerekli adımları atmaya karar verdik. Kentimizin uzun soluklu ihtiyaç hissedilen projeleri konusunda somut adımlar attık. Bunlardan birisi de Otogar Battı Çıktı Projesidir. Projemiz hergün on binlerce aracın şehirler arası geçiş yaptığı İzmir Ankara Yolu’nun şehir içi trafikle kesişmesinden kaynaklı tüm sorunları yok edecek bir çalışmadır. Yakın zamanda projemizi bitirerek açacağız” ifadesini kullandı.

Stat battı çıktı projesi başlıyor

Cahan akabinde ise Stat Kavşağı’nda Battı Çıktı Projesi’nin başlayacağını da müjdelerken, “Otogar Battı Çıktı Kavşağı’nın bitmesinin akabinde Stat civarında da aynı şekilde battı çıktı yapacağız. Bu projeyi de kısa sürede bitireceğiz. Çalışmaların sona ermesinin ardından şehir trafiği daha akıcı olacak. uzun vadeden iki farklı kavşakta iki yeni battı çıktı çalışmasıyla trafikte uzun yılları sıkışıklık ve kazaların konuşulmasının önüne geçmiş olacağız”

Yayaları da düşündük

Araç trafiği gibi yayaları da düşünen bir yapıda çalışmaların olduğunu sözlerine ekleye Cahan, “Yol üzerinde yayalarımız için farklı bölgelerde yapacağımız modern üst geçitler, yayalarımıza büyük kolaylık sağlayacak” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: 20-11-2023 tarih ve 363 sayılı BMK 20-11-2023 tarih ve 364-365 sayılı BMK 20-11-2023 tarih ve 361 sayılı BMK 20-11-2023 tarih ve 367 sayılı BMK 20-11-2023 tarih ve 362 sayılı BMK Muharremşah Mahallesi 3194 Sayılı İmar Kanunun 18. Madde Uygulaması Kemalöz Mahallesi 3194 Sayılı İmar Kanunun 18. Madde Uygulaması Kuyucak Mahallesi 3194 Sayılı kanunun 18. maddesi uyarınca işlemler tamamlanmış, tapuları tescil olm İslice, Durak, Sarayaltı mah. 59. Bölge olarak bilinen alanda 3194 Sayılı Kanunun 18. madde Uygulama Ovademirler mah. 3194 Sayılı kanunun 18. maddesi
nurullah cahan Proje çalışmalar otogar battı çıktı sona doğru uşak beleidyesi