Özel Kalem Müdürü Furtana, Ticarete Başlamak İçin İstifa Etti

28-04-2017

Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana, ticari hayata atılmak için görevinden istifa etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 30 Mart 2014’te göreve gelmesiyle Özel Kalem Müdürlüğünü üstlenen Seyfullah Furtana, bundan sonraki çalışma hayatına ticarette devam edecek.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Seyfullah Furtana’nın görevini başarıyla icra ettiğini belirterek, “Seyfullah Beyle yaklaşık olarak 4 yıldır birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Kendisi aday adaylığı dönemi ve sonrasında beni hiç yalnız bırakmadı ve çok iyi bir yol arkadaşı oldu. Aramızda başkanlık ve müdürlüğün yanı sıra bir ağabey ve kardeş diyalogu da var. Gönlüm bizimle çalışmaya devam etmesinden yanaydı, fakat ticaret yapmak istediğini belirtti. Bizimde sadece iş anlamında bir ayrılığımız var, gönül birlikteliğimiz ve dostluğumuz daimi olacak. Şahsım ve temsil ettiğim kurum adına, kendine teşekkür ediyorum. Ticari hayatta başarılar diliyorum. Umarım hedeflerine en kısa sürede ulaşır. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Uşak Belediyesi’nde acı ve tatlı anılar yaşadığını ve iyi dostluklar edindiğini belirten Seyfullah Furtana, “Beni bu göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a teşekkürü bir borç biliyorum. Burada sevinçte ve hüzünde birliktelik ruhu içinde çalıştık. Bundan sonra ticari hayata devam edeceğim. Gönüllerdeki aidiyet duygumuz her daim sürecektir” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Nurullah Cahan, 3 yıllık hizmeti nedeniyle Seyfullah Furtana’ya teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

İlgili İçerikler: Saadettin Ayyıldız Şahabettin Erdem 3. YILA ÖZEL BÜYÜK JEST Alaettin Türk Omurca Köyünden, Nurettin Keskin Hüsamettin Deniz MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Hüsamettin Narcıkara Seyfettin Zengin Sedrettin Özdemir
uşak uşak belediyesi nurullah cahan seyfullah furtana