Rektör Savaş'tan Başkan Cahan'a Ziyaret

28-12-2017

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a iade-i ziyarette bulundu.

YÖK Başkanlığının teklifi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 30 Kasım'da göreve atanan Uşak Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Saim Savaş ve Ömer Karahan'ın katılımıyla Başkan Cahan'a ziyarette bulundu.

Ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ileten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kente değer katan Uşak Üniversitesi ile her türlü ortaklığa hazır olduklarını belirtti.

Başkan Nurullah Cahan, "Büyüyen Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize, gelecek misyonlarını kazandıran Uşak Üniversitemiz için yapılan her şey ülkemize yapılan birer yatırımdır. Ortak çalışmalarımızla eğitimin yükselen yıldızı haline gelen Uşak Üniversitemizi, kentimizi daha iyi noktalara taşıyacağız." dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve Uşak Belediye Meclisi AK Parti Grup Üyeleri de yer aldı.

İlgili İçerikler: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Uşak her açıdan kalkındı ve büyüdü" Başkan Cahan Dolandırıcılara Karşı Uyardı Başkan Cahan'dan Yalçın'a Ziyaret Başkan Cahan Kültür Elçilerine Sahip Çıktı Başkan Nurullah Cahan Basınla Buluştu Başkan Cahan Tarhanaya Sahip Çıktı Belediye Başkanı Nurullah Cahan Engelli Öğrencilerle Buluştu Dokuzsele Deresi Açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan Start Verdi Başkan Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret uşak üniversitesi ekrem savaş