Rektör Savaş'tan Başkan Cahan'a Ziyaret

28-12-2017

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a iade-i ziyarette bulundu.

YÖK Başkanlığının teklifi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 30 Kasım'da göreve atanan Uşak Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Saim Savaş ve Ömer Karahan'ın katılımıyla Başkan Cahan'a ziyarette bulundu.

Ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ileten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kente değer katan Uşak Üniversitesi ile her türlü ortaklığa hazır olduklarını belirtti.

Başkan Nurullah Cahan, "Büyüyen Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize, gelecek misyonlarını kazandıran Uşak Üniversitemiz için yapılan her şey ülkemize yapılan birer yatırımdır. Ortak çalışmalarımızla eğitimin yükselen yıldızı haline gelen Uşak Üniversitemizi, kentimizi daha iyi noktalara taşıyacağız." dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve Uşak Belediye Meclisi AK Parti Grup Üyeleri de yer aldı.

İlgili İçerikler: Başkan Nurullah Cahan Özel Öğrencilerle Şenlikte Buluştu Minikler ilk fidanını başkan amcalarıyla dikti Başkan Cahan Öğrencilerle Kariyer Söyleşisinde Buluştu Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu Başkan Cahan Furkan'ın Seçim Vaadini Yerine Getirdi Cahan Belediye Meclisini Ziyaret Eden Miniklerin Davetini Kırmadı Genel Başkan Turhan: Uşak'ta olduğuma inanamadım, çok değişmiş TSD Genel Başkanı Boyraz: Uşak'ı tanıyamadım, 6 yılda çok değişmiş Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kilis'te Başkan Cahan'dan down sendromlu çocuklara istihdam müjdesi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret uşak üniversitesi ekrem savaş