Rektör Savaş'tan Başkan Cahan'a Ziyaret

28-12-2017

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a iade-i ziyarette bulundu.

YÖK Başkanlığının teklifi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 30 Kasım'da göreve atanan Uşak Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Saim Savaş ve Ömer Karahan'ın katılımıyla Başkan Cahan'a ziyarette bulundu.

Ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ileten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kente değer katan Uşak Üniversitesi ile her türlü ortaklığa hazır olduklarını belirtti.

Başkan Nurullah Cahan, "Büyüyen Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize, gelecek misyonlarını kazandıran Uşak Üniversitemiz için yapılan her şey ülkemize yapılan birer yatırımdır. Ortak çalışmalarımızla eğitimin yükselen yıldızı haline gelen Uşak Üniversitemizi, kentimizi daha iyi noktalara taşıyacağız." dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve Uşak Belediye Meclisi AK Parti Grup Üyeleri de yer aldı.

İlgili İçerikler: Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak Başkan Cahan, Orhan Dengiz Lisesi'nin Yeni Binasını İnceledi Başkan Cahan, Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını İnceledi İlk Servisi Başkan Cahan Kullandı, Voleybol Turnuvası Başladı ​Başkan Cahan'ın çağrısına ilk yanıt miniklerden geldi TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE GELİŞEN UŞAK VURGUSU Başkan Cahan'dan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı BAŞKAN CAHAN MİNİKLERLE SATRANÇ MASASINA OTURDU BAŞKAN CAHAN'DAN BAYRAM MÜJDESİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret uşak üniversitesi ekrem savaş