Rektör Savaş'tan Başkan Cahan'a Ziyaret

28-12-2017

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a iade-i ziyarette bulundu.

YÖK Başkanlığının teklifi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 30 Kasım'da göreve atanan Uşak Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Saim Savaş ve Ömer Karahan'ın katılımıyla Başkan Cahan'a ziyarette bulundu.

Ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ileten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kente değer katan Uşak Üniversitesi ile her türlü ortaklığa hazır olduklarını belirtti.

Başkan Nurullah Cahan, "Büyüyen Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize, gelecek misyonlarını kazandıran Uşak Üniversitemiz için yapılan her şey ülkemize yapılan birer yatırımdır. Ortak çalışmalarımızla eğitimin yükselen yıldızı haline gelen Uşak Üniversitemizi, kentimizi daha iyi noktalara taşıyacağız." dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve Uşak Belediye Meclisi AK Parti Grup Üyeleri de yer aldı.

İlgili İçerikler: ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN CAHAN: "BİZİM MÜHRÜMÜZ ESERLERİMİZDİR ELHAMDÜLİLLAH" BAŞKAN CAHAN: "BİZ AK PARTİ NEFERİYİZ, BİZE HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ" UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANATSEVER BAŞKAN NURULLAH CAHAN ÖDÜLLENDİRİLDİ Başkan Av. Nurullah Cahan'ın Öğretmenler Günü Mesajı Başkan Cahan Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Ağırladı NURULLAH CAHAN'DAN SAYIŞTAY BAŞKANINA DAVET Ünlü YouTuber Bir Günlüğüne Uşak Belediye Başkanı Oldu Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı Başkan Cahan'dan 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret uşak üniversitesi ekrem savaş