Sanatçı Şenozan, Başkan Cahan'a Sanatta Tam Not Verdi

29-04-2017

Uşak Musiki Derneği'nin Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konserine konuk sanatçı olarak katılan Ali Şenozan, kentte kurulun sanat akademisinin bir çok kentte yer almadığını belirterek, "Uşak'ın şansı Belediye Başkanı olmuş ve böylesine güzel bir yapı ortaya çıkmış" dedi.

Uşak Musiki Derneği'nin Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konserine, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Dernek Başkanı Koray Atak ve sanat severler katıldı. Yöresel türkü ve ezgiler eşliğindeki konserin konuk sanatçısı 78 yaşındaki duayen Ali Şenozan oldu. Uşak Musiki Derneği korosunun eşlik ettiği Şenozan bir birinden güzel şarkı ve türküleri, sanatseverler için seslendirdi. Gençlere taş çıkaran Şenozan'ın sahnedeki performansı dinleyenlerden tam not aldı.

Gecenin sonunda Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Şenozan'a hatıra olarak bir plaket takdim etti. Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Cahan, sanata büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda bir akademi oluşturduklarını söyledi. Cahan, "Şu anda 520 kursiyerimize ses ve farklı enstrümanlarda eğitim veriyoruz. Burada özel alanlar oluşturduk ve geleceğin sanatçılarının ilimizden çıkmasını istiyoruz. Ayrıca tiyatromuzu ve mehter takımımızı da kurarak, ilgili gençlerimize kapımızı sonuna kadar açtık. Sanata dair faaliyetlerimiz sürecek" dedi.

Uşak Belediyesi'nin kurduğu sanat akademisinin önemli olduğunu dile getiren Şenozan ise; "Uşak'ın sanata yönelik ilgisi beni ziyadesiyle memnun etti. Uşak'ın şansı Belediye Başkanı olmuş ve böylesine güzel bir yapı ortaya çıkmış" diye konuştu. Öte yandan Başkan Cahan ve geceyi tertip edenler hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili İçerikler: Başkan Nurullah Cahan Özel Öğrencilerle Şenlikte Buluştu Minikler ilk fidanını başkan amcalarıyla dikti Başkan Cahan Öğrencilerle Kariyer Söyleşisinde Buluştu Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu Başkan Cahan Furkan'ın Seçim Vaadini Yerine Getirdi Genel Başkan Turhan: Uşak'ta olduğuma inanamadım, çok değişmiş TSD Genel Başkanı Boyraz: Uşak'ı tanıyamadım, 6 yılda çok değişmiş Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kilis'te Başkan Cahan'dan down sendromlu çocuklara istihdam müjdesi Başkan Cahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım'a Uşak'ın Selamını İletti
uşak uşak belediyesi nurullah cahan musiki derneği ali şenozan